Pratite nas

Herceg Bosna

Mostar postaje središte klupske zabave

Objavljeno

na

Ljubitelji izlazaka složit će se da u gradu na Neretvi vlada poprilično jednoličan i nemaštovit program koji, uz zvuke komercijalne glazbe i turbofolka, od dodatnih sadržaja najčešće nudi tek promotivne cijene pića uz nastup lokalnog DJ-a.

Party time

Koliko puta ste poželjeli s prijateljima izaći na čašu dobrog vina i uživati u glazbenim slušaonicama iz 70-ih ili 80-ih godina, plesati na tematskim zabavama, opustiti se uz zvuke kvalitetne svirke uživo ili samo odmoriti od napornog radnog dana u ugodnom ambijentu, a niste imali gdje izaći?

Ako ste se pronašli u navedenim rečenicama, vašim mukama s izlascima dolazi kraj. Naime, ljubitelji dobre klupske zabave konačno će doći na svoje jer se u Mostaru otvara Lucullus, bar koji će nuditi glazbeno – kulturni program, nastupe bendova, promocije knjiga, stand up nastupe i razne glazbeno tematske zabave urbane orijentacije.

Kako najavljuju organizatori, Lucullus je zamišljen kao šarmantno i urbano mjesto koje će na elegantan i svjetski način ponuditi klupski program koji je u Mostaru rijetko viđen.

“Sofisticirano uređen, uz moderne detalje, Lucullus će svojim gostima pružiti toplinu i uživanje u modernoj klupskoj zabavi, ispunjenoj kvalitetnim sadržajem”, poručuju iz Lucullusa.

Kako je zamišljeno novo hit mjesto za izlaske i druženja u Mostaru vidjet ćemo 28. studenog na drugom katu TC Piramida gdje je smješten Lucullus, bar koji je dobio ime po rimskom vojskovođi koji je organizirao najbolje zabave.

facebook komentari

Herceg Bosna

Misa i paljenje svijeća uoči drugostupanjske presude hrvatskim uznicima

Objavljeno

na

Objavio

Povodom drugostupanjske presude hrvatskim uznicima u Haagu, među kojima su dva Brotnjaka Bruno Stojić i Valentin Ćorić, pozivaju se svi Brotnjaci da se u tišini i zajedničkoj molitvi zahvale i prisjete se žrtve koju su podnijeli, piše Brotnjo.info.

U utorak 28. studenoga 2017. u 17:30 sati molit ćemo krunicu u crkvi Krista Kralja u Čitluku, potom u 18 sati slijedi sv.  Misa, a nakon mise zajednička procesija od crkve Krista Kralja u Čitluku do Spomen Križa gdje ćemo se pomoliti i upaliti svijeće za sve poginule u Domovinskom ratu.

Sve Vas pozivamo da u duhu zajedništva i na dostojanstven način pokažemo da smo uz njih i da molimo za oslobađajuću presudu, da istina o Herceg Bosni pobijedi! – poručuju organizatori.

Kako je general Praljak razbio laž o “opsadi Mostara”

facebook komentari

Nastavi čitati

Herceg Bosna

Kako je general Praljak razbio laž o “opsadi Mostara”

Objavljeno

na

Objavio

U ovom videu general Praljak je razbio jednu laž i to je vrlo važno. Taj mit je ona čuvena laž o “opsadi Mostara” koju smo i nedavno čuli u Mostaru od notornog Mesića, kao i na ovom suđenju od isto tako notornog Manolića, odnosno tezi da je HVO držao Mostar u potpunom okruženju.

Svjedok je efendija Seid Smajkić, inače duhovnik 4. muslimanske brigade “Muderis” jedne izrazito radikalne mudžahedinske džihadističke fundamenatlističke postrojbe sa sjedištem u Konjicu, koja je poznata po svojim zlodjelima i zločinima prema Hrvatima. 

General Praljak je služeći se fotografijama skinutim s aplikacije Google Earth vrlo umješno uspio dokazati da je ta priča o opsadi odnosno potpunom okruženju Mostara jedna najobičnija laž i to je morao potvrditi i sam Smajkić. 

I onda, ta laž je pobijena i ovdje, ta laž je pobijena i kad je general Praljak o tome ispitivao kontroverznog novinara BBC-a Jeremy Bowena, i onda je većina u vijeću (Prandler i Treschell) ipak odluči uvrstiti tu laž u presudu, naravno, uz suprotno mišljenje najboljeg suca na haškom sudu, časnog suca Jean Claude Antonettia.

Evo ovdje za one koji ne znaju, nek malo vide tu 4. muslimansku brigadu “Muderis” kako to izgleda i na što to sliči. ISIL, Al-qaida, Al-shabab, Hamas i ovo, nema nikakve suštinske razlike. Militantni islamistički fundamentalistički teroristi. Hrvati i HVO samo su se branili od ovakvih, nikakvog tu UZP-a nema.

Šestorka Herceg-Bosna/Kamenjar

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari