Connect with us

Herceg Bosna

Mostar postaje središte klupske zabave

Objavljeno

-

Ljubitelji izlazaka složit će se da u gradu na Neretvi vlada poprilično jednoličan i nemaštovit program koji, uz zvuke komercijalne glazbe i turbofolka, od dodatnih sadržaja najčešće nudi tek promotivne cijene pića uz nastup lokalnog DJ-a.

Party time

Koliko puta ste poželjeli s prijateljima izaći na čašu dobrog vina i uživati u glazbenim slušaonicama iz 70-ih ili 80-ih godina, plesati na tematskim zabavama, opustiti se uz zvuke kvalitetne svirke uživo ili samo odmoriti od napornog radnog dana u ugodnom ambijentu, a niste imali gdje izaći?

Ako ste se pronašli u navedenim rečenicama, vašim mukama s izlascima dolazi kraj. Naime, ljubitelji dobre klupske zabave konačno će doći na svoje jer se u Mostaru otvara Lucullus, bar koji će nuditi glazbeno – kulturni program, nastupe bendova, promocije knjiga, stand up nastupe i razne glazbeno tematske zabave urbane orijentacije.

Kako najavljuju organizatori, Lucullus je zamišljen kao šarmantno i urbano mjesto koje će na elegantan i svjetski način ponuditi klupski program koji je u Mostaru rijetko viđen.

“Sofisticirano uređen, uz moderne detalje, Lucullus će svojim gostima pružiti toplinu i uživanje u modernoj klupskoj zabavi, ispunjenoj kvalitetnim sadržajem”, poručuju iz Lucullusa.

Kako je zamišljeno novo hit mjesto za izlaske i druženja u Mostaru vidjet ćemo 28. studenog na drugom katu TC Piramida gdje je smješten Lucullus, bar koji je dobio ime po rimskom vojskovođi koji je organizirao najbolje zabave.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas