Connect with us

Herceg Bosna

Mostar: Vlada Japana daje 443.000 KM za sportsku dvoranu

Objavljeno

-

Radovi na sportskoj dvorani čiji završetak Mostarci čekaju godinama dobit će novu dimenziju jer je Vlada Japana odlučila dodijeliti grant u iznosu 226.505 eura (oko 443.000 KM) Gradu Mostaru za “Projekt obnove sportskog centra u Mostaru za pomirenje u zajednici kroz promociju sporta”.

Iz Veleposlanstva Japana u BiH su kazali kako će se u srijedu, 21. siječnja s početkom u 11 sati, u gradskoj vijećnici u Mostaru upriličiti svečana ceremonija potpisivanja ugovora o dodjeli sredstava. Ugovor će potpisati veleposlanik Japana u BiH Hideo Yamazaki i gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić.

Prema riječima Vesne Jakovljević iz japanskog Veleposlanstva, poslije potpisivanja ugovora planirano je natjecanje u sportskim disciplinama u dvorani za tjelesni odgoj OŠ Zalik.

Ona je istaknula kako se Veleposlanstvo Japana odlučilo za dodjelu granta povodom nadolazećih Olimpijskih igara čiji će domaćin biti 2020. godine, jer Japan podržava široki spektar projekata vezanih uz promoviranje sportskih aktivnosti.

dnevni list

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari