Connect with us

Vijesti

Mostarcima treba cener za mora

Published

on

‘Od destinacije ove godine u ponudi imamo Neum, preko Svitave za koji cijena karte iznosi 10 KM. Zatim sva mjesta do Drvenika – Makarska za 12 KM i Herceg Novi za 17 KM”, rečeno je za Bljesak.info iz agencije Autoprevoz Mostar.

Kako su nam rekli iz agencije polazak autobusa je u sedam sati ujutro, a povratak iz navedenih mjesta je u 18 sati. Karte je moguće kupiti dan prije na šalteru autobusne stranice, a jednodnevni izleti se održavaju srijedom, petkom, subotom i nedjeljom.

”Trenutno najveći interes vlada za Drvenik i Neum, za razliku od Herceg Novog koji je prošle godine bio jako popularan”, rečeno nam je iz agencije Autoprevoz.

Činjenicu kako Mostarci pokazuju najveći interes za ljetovanje na Makarskoj rivijeri potvrdili su nam i u turističkoj agenciji Ventura. Naime, oni u svojoj ponudi također imaju Makarsku rivijeru, ali i Neum.

”Najviše smo se bazirali na Makarsku rivijeru budući da je najbliže tako da se ne gubi puno vremena u samom putu”, rečeno je za Bljesak.info iz agencije Ventura, čiji izleti koštaju 15 KM, odnosno 25 KM, ako se vraćate dan kasnije.

”Program je koncipiran tako da ćemo svakog vikenda nuditi drugu destinaciju. Baška voda, Tučepi, Gradac će isto biti uključeni. Neum je u našoj ponudi, te ukoliko ima interesa možemo poslati dva autobusa, jedan za rivijeru, drugi za Neum”, rečeno nam je iz agencije Ventura.

Kopija od pula 046

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari