Connect with us

Šport

Mostarka Lana Pudar osvojila europsko zlato! – Napravite joj bazen!

Objavljeno

on

Nakon što je na Europskom juniorskom plivačkom prvenstvu u Rimu već osvojila dvije srebrne medalje u disciplinama 50 i 200 metara dupin mostarska plivačica Lana Pudar kolekciji je pridodala još jedno odličje, i to ono zlatno.

U finalu discipline 100 metara dupin Lana Pudar bila je najbrža s vremenom 57.56, druga je bila Ruskinja Klepikova, a treća njezina sunarodnjakinja Markova.

Klepikova je kasnila 51 stotinku, a Markova sekundu i 17 stotinki.

Lana Pudar učinila nas je ponosnima i ujedno nas posramila. Nizati ovakve rezulate i dolaziti iz grada u kojem ne postoje niti minimalni uvjeti za ozbiljno bavljenje ovim sportom nameće novo pitanje: Koliko samo talenata smo do sada ubili, piše Poskok.info?

Naime, Lana je ostvarila najbolje vrijeme od 57.56 te iza sebe ostavila Ruskinje Dariju Klepikovu (58.07) i Anastasiju Markovu 58.73

“Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, NOVA EVROPSKA PRVAKINJA U DISCIPLINI 100M DELFIN!!!”, napisali su na svojem službenom Instagram profilu iz Kluba vodenih sportova Orka.

Naime, Lana je na Europskom juniorskom prvenstvu pomela konkurenciju.

“Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znamo koliko je Vama stalo do toga, ali znamo da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo!”, istaknuli su.

Podsjetimo, Pudar je europska viceprvakinja u disciplini 50m delfin, kao i u disciplini 200m delfin. Također, talentirana Mostarka vlasnica je novog rekorda BiH u disciplini 50m delfin s vremenom od 26.29., piše Poskok.info.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari