Connect with us

“Mostarska vremena” mjenjajući Mostar mjenjaju svijet!

Objavljeno

on

Televizijska emisija “Mostarska vremena”, najavljivana kao emisija “nakon koje više ništa neće biti isto” ispunila je svoja obećanja javnosti i dodala novo: kako će nakon Mostara promjeniti i svijet.

Zajednički projekt nekoliko hercegovačkih medija, televizijska emisija Mostarska vremena, izazvala je veliko zanimanje gledatelja i ostvarila najavljenje promjene u medijskom prostoru već nakon emitiranja prve epizode. Nadahnuta ekipa koja koja kreira i realizira projekt, umjesto političara i njihovog bezvrijednog zamaranja javnosti, gledateljima je ponudila obične ljude, Mostarce, koji veselim duhom “pituraju” neveselu stvarnost. Sudionici, svaki na svoj način, originalno i precizno, razgoličuju uvriježene predrasude, mišljenja, navike u i okolo Mostara….

Nakon prve emisije i definiranja problema Mostarki i mostarskih neženja, predstavljanja sociološkog fenomena grupe “Ćaltu za predsjednika” i najave hermetički zatvorene i ledeno precizne borbe u eteru, Stalni komentatori predsjednik Ćalta i ledeni Vaha uz pomoć specijalnog gosta Vlaje, u drugom će nastavku razgolititi do srži i javnosti predstaviti svoja mišljenja o naslovnicama medija, mladim Mostarkama i Mostarcima koji ispijaju bezbrojne kave beskrajno pričajući o bezvrijednim stvarima, ujedno obznanjujući javnosti i druge, u javnosti uporno skrivane, strane nametnutih predrasuda.

No kako je najavljeno, neće stati samo na tomu. O svemu će imati reći i pokoji vic, anegdotu, čak i zapjevati uz predstavljanje ekskluzivnog video spota najpjevanije pjesme iz Mostara u vlastitoj režiji i izvedbi. U svojevrsnom pokušaju otvaranja zaslijepljenih očiju Mostaraca pomoći će im i građani Mostara svojim mišljenjima koja nisu proizvod stranačkih spin doktora nego rezultat običnog života i mostarskih ulica.

Pogledajte drugi nastavak Mostarskih vremena, intelektualne emisije bez Nine Raspudića, koja mjenja Mostar kako bi promjenila svijet. VIDEO

Hercegovina.info / DNevnik.ba / Oscar C

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari