Connect with us

Komentar

Mržnja veća nego prema Hrvatima 1991. godine!?

Objavljeno

-

Nakon što je trener podgoričke Budućnosti Jasmin Repeša izrazio zgranutost zbog divljačkog ponašanja publike u Beogradu na utakmici doigravanja ABA lige između Zvezde i crnogorskog kluba, javili su se i neki podgorički novinari.

Nebojša Šafranac piše da je “mržnja veća nego prema Hrvatima 1991. godine” te da “takvu mržnju nije vidio nikad na sportskim terenima, ni u najcrnjim derbijima gradskih i povijesnih neprijatelja, ni kad je Figo došao prvi put u Barcelonu u bijelom, ni nakon krvavih ratova”. Srbijanski mediji to ponašanje navijača prešućuju, a za trenera Zvezde publika je bila “sjajna”.

Kad se što slično dogodi srbijanskim sportašima u Hrvatskoj, kao što je bio incident na splitskoj rivi, hrvatski mediji se natječu u osudi huligana, u isprikama, u samoponižavanju u kojem se Srbi prikazuju kao anđeli, a Hrvati kao sramotna mrlja na ovome planetu.

A kao što se sa srbijanskog vidikovca u Hrvatskoj vide samo ustaše, tako su sada Crnogorci, koji su se također samostalnošću spasili od velikosrpskih ralja, za beogradske navijače postali – Šiptari, komentirao je Milan Ivkošić/VL.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari