Connect with us

Reagiranja

MUĆKE I LAŽI „PROJUGOSLAVENSKIH“ MEDIJA

Objavljeno

on

Od trenutka kad je VRH (Državni ured za upravljanje državnom imovinom) raspisala Natječaj „…da je u tijeku otvoreni postupak javne nabave usluga SAVJETNIKA za početnu i neovisnu ocjenu ……“,
svjedoci smo sustavnog djelovanja mainstream medija (možda ih je primjerenije nazvati „projugoslavenskim ili protuhrvatskim“) koji svojim „vrištajućim“ naslovnicama, zagađuju, ne samo medijski prostor već i zdrav razum hrvatske, ali uvelike i  neinformirane Nacije, koja većinom čita samo naslove članaka te unosi nepotreban nemir, ali i sumnju u NAŠU novu VRH.

[ad id=”93788″]

Zajedničko svim tim medijima, koji ne zaslužuju ni da im se ime spomene jer bi tako dobili dodatnu nezasluženu „besplatnu reklamu“, jeste upitnik na kraju „vrištajućeg“ naslova.

Pođimo redom i polako.

Socijalistička “mantra” da Država nije dobar gospodar, svakoga dana dolazi sve više do izražaja. To bi bila istina da su “svi lupeži”, ali nisu!

Država je dobar gospodar, ali samo pod uvjetom da se izaberu kvalitetni ljudi kojima je Hrvatska iznad svega.

Kao “dokaz” napisanom, upitajmo se:

  • Zašto Vatrogasci nisu privatnici?
  • Zašto HEP nije privatni?
  • Zašto Zdravstvo nije privatno?
  • Zašto HNB nije privatna?
  • Zašto Sud nije privatan? (Osim Javnih bilježnika)
  • Zašto Policija nije privatna?
  • Zašto OS RH nisu privatne?
  • … i još bezbroj pitanja…..

Želim reći, NE NASJEDAJMO na socijalističku “mantru”, da Država nije dobar gospodar! Sve ovisi koji ljudi, koje osobe vode državu, državne tvrtke, ………

Prodaja pojedinih ili manjinskih dijelova pojedinih tvrtki- DA, ali prodaja strateških tvrtki- NE!

Činjenice:

Država je raspisala natječaj za “savjetnike”, tj. praktički “procijenjitelje” koji moraju napisati koliko nešto vrijedi da bi u VRH na kraju razmatrali, je li će išta prodati, kada, kako i komu.

To je nešto kao “inventura” s čim, tj. s kolikim “kapitalom” RH raspolaže u navedene 54 tvrtke s većinskim ili manjinskim udjelom.

Mediji su to svojim “kričavim naslovnicama” sve prenapuhali kao da se sutra sve prodaje, stoga samo polako i smireno. To je proces koji će trajati i trajati.

(Istina je da će nas to „nešto“ i koštati, al’ bolje i tako nego da se baš ništa ne zna. ) 

Prodaja, tj. privatizacija, je zadnja stvar i o tom će se tek poslije svih procjena itekako razgovarati, prepirati, svađati…

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari