Connect with us

Satira

Multikulti bogatstvo – Povezane muslimanke peru robu u gradskoj fontani

Objavljeno

-

Švicarski dnevni list “20 Minuten” je danas objavio video iz švicarskog grada Basela, na tromeđi Švicarske, Njemačke i Francuske. Video prikazuje dvije u muslimansku nošnju odjevene žene kako peru robu u gradskoj fontani.

Kao i brojnim drugim gradovima voda služi za piće, a ostatak otiče odvodnim cijevima u potoke ili rijeke. S obzirom na to da su Švicarci izuzetno osviještena nacija kad je riječ o zaštiti prirode, ali i vlastite kulture i tradicije, ne čude opravdane kritike i prosvjedi zbog zagađenja bilo grada, prirode ili kulture.

Uslijedile su ogorčene reakcija građana grada Basela, cijele Švicarske i njihovih političara. Zadovoljna je samo kozmetička firma Nivea jer dobila besplatnu promidžbu. Naime u video se vidi kako žene robu peru s Nivea šamponom za kosu i tijelo.

Komentari su brojni i različiti. Od osuđujućih, ima nešto malo i onih koji brane svoje pvezane nene, do urnebesno smiješnih.

Najviše ih je u stilu – Ne moramo više trošiti novce i putovati kako bi upoznao kulturu muslimanskih zemalja. Ili – Obogaćivanje našeg multi-kulti društva, i sl.

Teško se Hrvatskoj kad antifa novinarčići, mediji i organizacije – nakon što prethodno oklevetaju i ušutkaju hrvatsku graničnu policiju i zdrav razum – obavijeste muslimanske migrante u BiH o zagrebačkim fontanama pokojnog nam Milana Bandića. Cijeli Zagreb postat će multi-kulti praonica za ručno pranje rublja.

Izvor: Video i članak

Filip Antunović

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas