Connect with us

BiH

Na čelu kolone titin je gardist…

Objavljeno

-

Za tu i takovu jednostavnu i svima razumljivu, kratku ustavnu rečenicu glasovalo je skoro milijun Hrvatica i Hrvata. Nešto više od broja koji su doveli ovo lažljivo, nesposobno, polupismeno, veleizdajničko, četničko-kozaračko kolo ili kraće rečeno anglosaksonske, srbofilske, ćirilićne Jude na vlast. Na čelu kolone titin je gardist Jednooki Ljigavi Lignjun.

Prvi dan Došašća započeo je neuobičajeno rano, za nas Hrvate. Hod prema hrvatskom Božiću, ove godine, nije započeo nedjeljom 1. prosinca i ne zapalismo tek jednu svijeću, prvu, već stotine tisuća svijeća na Sveti ponedjeljak, 18. studeni ljeta Gospodnjeg 2013. u Vukovaru. Tu, u našem srcu, u Vukovaru, započesmo naše hrvatsko obiteljsko hodošašće, ne samo prema našem hrvatskom i katoličkom Božiću, već i prema Uskrsu ove naše jadne, izranjavane, napaćene, krvlju našom natopljene, Domaje Hrvatske.

Gromko je odjeknula tišina naših duša u molitvi Vukovarom. I ne samo Vukovarom, već i cijelom Hrvatskom, koja nastavlja svoj Križni put prema Uskrsnuću.

Jude, veleizdajnici, nesposobni u bilo čemu, izuzev u grohotnoj mržnji prema Hrvatskoj i naspram nas Hrvata, su na vlasti. Na vlasti je nesposobna, velikosrpska bagra i obrijani četnici, uz njihove neizostavne i nepismene kurvetine.

Jedan veliki uspjeh im priznajem. Jednooki Lignjun i njegova polupismena bratija na vlasti, svojim prijezirom, prema nama Hrvatima i Hrvatskoj, te željom „da nas prevaspitaju” i izruče preko Londona i Pariza, Regionu i Beogradu, štiteći svoje obiteljske udbaše, poput perkovića i pokušavajući rasprodati, rastrajbati bezumno našu djedovinu, pokušavši nam nametnuti zločinačko ćirilićno pismo, kao naše, sjediniše nas i djecu našu u jednu i jedinu neprikosnovenu hrvatsku Obitelj, koja im je nakon Vukovara, na vedar i sunčan dan, nedjelje 1. prosinca izrekla svoj prvi pravorijek. Brak mogu činiti samo i jedino žena i muškarac, ili ako vam je draže, muškarac i žena. Mi smo ustavna kategorija.

Za tu i takovu jednostavnu i svima razumljivu, kratku ustavnu rečenicu glasovalo je skoro milijun Hrvatica i Hrvata. Nešto više od broja koji su doveli ovo lažljivo, nesposobno, polupismeno, veleizdajničko, četničko-kozaračko kolo ili kraće rečeno anglosaksonske, srbofilske, ćirilićne Jude na vlast. Na čelu kolone titin je gardist Jednooki Ljigavi Lignjun.

Neka budu sretni i presretni, što nismo svi izrekli svoje ZA ove nedjelje 1. prosinca 2013., jer bi tada bilo još razvidnije kako ni „šutljiva” većina ne podupire njihov zločinačko-totalitaristički poduhvat, nazvan UNIŠTENJE HRVATSKE, tj. SANU 2 (velikosrpska akademija nauka i umetnosti).

Negdje, na planeti Malog princa, takovi bi odstupili, kao i u Ukrajini, no vidimo, što se tamo događa.

Ova bagra, koja samo zna vladati pod svaku cijenu, najavila je kako nam (“sleduje temeljito prevaspitavanje”) i kako ovaj oblik izravne demokracije nisu mogli spriječiti, no da je to i prvi, ali i posljednji narodni referendum.

Operetni Fićfirić izrekao je: „Dok sam ja živ, referendum o ćirilici neće proći. Ne treba mi Ustavni sud, jer Sabor donosi Ustav i sam je ovlašten tumačiti ga!” Time je najavio državni udar i opstanak na vlasti svoje bezumne, polupismene bagre „s koca i konopca” uz policijsku represiju, uhićenja, batinanja i privođenja.

Mrak je. Tma i tmuša. Mnogo je postaja na Križnom putu prema Golgoti. Hrvatska Svijeća gori i ugasnuti neće, usprkos, uz prkos i unatoč Svima i Svemu. Spravni smo na žrtvu.

Jer

…”dok je srca , bit će i Kroacije!”

BožidarAlić/dnevno

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari