Connect with us

Gluposti

Na Europskom prvenstvu u odbojci u Beogradu hrvatska zastava s prvim bijelim poljem

Objavljeno

on

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva, nakon gotovo dva i pol sata borbe u osmini finala u Beogradu bolja je bila Francuska sa 3-2 (16-25, 25-21, 22-25, 25-22, 15-12).

Osim same utakmice valja izdvojiti i zanimljivi detalj kojeg je prva uočila kapetanica naše reprezentacije Samanta Fabris koja je po dolasku u hotel u Beogradu primijetila jednu pogrešku.

Naime, tamo je prikazana hrvatska zastava s prvim bijelim poljem i bez krune na grbu. Ovaj je detalj Samanta podijelila na svojem Instagram storyju, a vijest se vrlo brzo proširila. Uz priloženu fotografiju Fabris je stavila i komentar ‘koja je ovo država’?, pišu Sportske novosti.

U Srbiji su bili šokirani činjenicom da se dogodila ovakva pogreška i to još usred Beograda, pa je tako naslovu u Kuriru bio ‘Skandal bez presedana! Ustaška zastava usred Beograda na Europskom prvenstvu u odbojci!’.

Iz Odbojkaškog saveza Srbije su za Kurir potvrdili kako su svjesni pogreške i da se zastava pojavila u video sali hotela, ali su također istaknuli da odgovornost u cijelosti nije njihova. Također su napomenuli da je propust ispravljen, a zastava je ubrzo zamijenjena.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR