Connect with us

Na kršćansko Valentinovo portal Matije Babića objavio sramotni tekst o blaženom Alojziju Stepincu

Objavljeno

on

Izgleda da Matija Babić ne oprašta blaženom Stepincu kao što „ne oprašta šesnaestogodišnjakinjama“.

Nakon referendumskog uspjeha ustavne zaštite braka kao, hvala Bogu, zajednice između žene i muškarca, što je kontroverzni internetski portal popratio stiliziranim hrvatskim stijegom s nacističkim kukastim križem, iako je referendum bio demokratski, a ne fašistički, i pozitivni ishod zajamčio zaštitu ljudskih prava većine dok ljudsko pravo manjine time nije bilo kršeno, kao što potvrđuju presude Europskog suda za ljudska prava, iako je vladajuća politika (Kukuriku-koalicija) sa svojim režimskim medijima papagajski ponavljala suprotno, i pri tome cijelo vrijeme lagala, sada je Babićev portal jezikom mržnje napao Svetu Stolicu zbog odluke Isusovog namjesnika na Zemlji, pape Franje, da blaženi zagrebački nadbiskup i kardinal, dr. Alojzije Stepinac, bude proglašen svecem Svete Katoličke Crkve, i to za vrijeme najžešćeg progona kršćana u svijetu 21. stoljeća nakon progona u starorimskim arenama. (Prema službenim podatcima je trenutno u svijetu progonjeno oko 100 milijuna kršćana.)

[dropcap]T[/dropcap]ako Babićev portal indirektno, jer direktno valjda nema moralne snage, napada žrtvu komunizma Alojzija Stepinca, i papu Franju, prenoseći, pod naslovom „Stepinac je služio Pavelićevim ustašama, a Vatikan ga želi proglasiti svetim! To se mora zaustaviti!“, u cijelosti sramotno priopćenje za javnost jedne marginalne ali ekstremističke zagrebačke udruge, koje je objavljeno na beogradskom krugovalu B92, a koja kritičkim osvrtom na odluku o proglašenju Alojzija Stepinca svecem krivotvori i prešućuje povijesne činjenice, opravdavajući totalitarni jugoslavenski komunistički režim zločinca maršala Tita time što papagajski ponavlja partizansku komunističku agitacijsku propagandu iz Drugog svjetskog rata i poraća o Stepincu kao „zločincu“. Postavlja se pitanje, kako zaustaviti proglašenje Stepinca svetim – da li noževima i bombama?

Zagrebački nadbiskup Alojzije Stepinac, unatoč željama nekih raspadnutih duša koje ne razlikuju dobro od zla, nije bio „ustaški kolaborater“, (ispravno se piše kolaboracionist), kako prenosi Babićev portal, nego sluga Božji koji je svoju dužnost na Zemlji obavio u skladu s Isusovim naukom, ne mrzeći nikoga, a ljubeći sve ljude bez obzira na spol, vjeroispovijed, etničko podrijetlo, rasu, boju kože, položaj u društvu, narodnost, i jezik.

Hrvati jedini u WWII koji su peticijama spašavali Židove

N.D.H. je, po povijesnim dokazima koje je prikupila američko-židovska povjesničarka rodom iz Sarajeva, gospođa Esther Gitman, bila jedina država u Europi, i u okviru Osovine, u kojoj je njezino hrvatsko stanovništvo, kako katoličko, tako i muslimansko, organizirano putem peticija zahtijevalo od poglavnika N.D.H. i vođe ustaškog pokreta prestanak progona Židova na političkom teritoriju međunarodno priznate Nezavisne Države Hrvatske. U svojoj dokumentiranoj knjizi ‘When Courage Prevailed’ (Kad prevagne hrabrost) je Esther Gitman naglasila, da je Alojzije Stepinac bio feral svjetlosti u mračno vrijeme holokausta, spašavajući ne samo Židove nego i Srbe, i općenito sve ljude koji su bili progonjeni.

Na kršćanski blagdan svetoga Valentina, Dan zaljubljenih ili Valentinovo, čitateljstvo Babićevog portala (da li Babićevog ili Severininog?) ostalo je uskraćeno za istinu o Alojziju Stepincu, jer ne samo da zagrebački nadbiskup iz Drugog svjetskog rata nije bio „kolaborater“, što je etiketa koja služi za diskvalifikaciju politički nepodobnih, jer nije surađivao s Nijemcima, naprotiv, GESTAPO je u Zagrebu i te kako motrio na neugodnog Alojzija Stepinca koji je žigosao rasizam koji je bio standardna politika 3. Reicha,  nego nije služio ni Pavelićevim ustašama, naprotiv, s poglavnikom Pavelićem i vladajućim ustaškim pokretom bio je u stalnoj svađi, i između Kaptola i Banskih dvora vladala je cijelo vrijeme rata velika napetost. Sigurnosna služba njemačke nacističke tajne policije, Sicherheitsdienst, je poglavniku predložio Stepinčevu likvidaciju, jer s propovjedaonice zagrebačke prvostolnice proziva njemačke naciste zbog rasne politike, što je nezabilježeno u europskoj povijesti. Za razliku od zagrebačkog nadbiskupa je, npr., biskup u Aachenu, na pitanje američkoga časnika Saula Padovera o tome zašto je služio Hitlera, a nije se žrtvovao kao Isus Krist, odgovorio da bi bio ubijen kao što je Isus raspet na križu. Netko, dakle, ima hrabrosti, a netko nema, a najveće su kukavice oni koji iz zasjede napadaju hrabre!

Marginalna udruga iz Zagreba koja je zapela za Alojzija Stepinca, sramoteći u konačnici sebe, a ne blaženika, i hvala Bogu uskoro sveca, obrušila se na jedan živčani način, gotovo histerično na moralnu vertikalu hrvatskog naroda, i čovječanstva svijeta.

Alojzija Stepinca se kritizira govorom mržnje, jer drukčije ne ide, pošto je blaženik čist kao suza, i nevin kao Djevica Marija. Naprotiv, zagrebački nadbiskup i kardinal Stepinac je žrtva komunizma, i to ne samo zato što ga je titoističko-boljševički režim masovnog zločinca „maršala Tita“ nevinog osudio na montiranom političkom sudskom procesu, (to se u Indexovom tekstu ne navodi, da je nevin osuđen, iako je Hrvatski sabor poništio taj sramotni zagrebački proces protiv Stepinca), nego je TITO izdao zapovijed da se antifašista i antikomunista Stepinca ubije s predumišljajem, i tako je Beograd uz pomoć svoje zagrebačke oznaško-udbaške filijale počeo zagrebačkog nadbiskupa i kardinala trovati do smrti, sve dok ga nisu tako likvidirali, a njegovo srce su poslije bacili u kanalizaciju. To je lice i naličje Titovih partizana s „liepim kapama s tri roga“.

Koliko je jadno od strane nevjernika napadati jednog sveca vidi se po žestini obračuna s nečim sa čim se neargumentirani kritičari ne mogu nikako pomiriti, a to je činjenica da ih je titoistički režim za bivše Jugoslavije krivo učio o Alojziju Stepincu, jer je njih i njihove roditelje lagao o „presvijetlom“. Navodi o tzv. pokrštavanju su jadni da jadniji ne mogu biti, jer i neuki zna da kada je kršćanin jednom u svom životu kršten, ne može ponovo biti kršten, tako da je priča o „pokrštavanju Srba“ u N.D.H. priča da se plaši malu djecu.

Tito je bio bad guy, a Stepinac je good guy.

Tito je ZLOČINAC, a Stepinac je SVETAC.

To je ta razlika koju fanovi maršala koji je završio na smetlištu povijesti nikako ne mogu podnijeti što su u biti doživjeli životni poraz koji im je njihov voljeni maršal nanio kao svojim  malim pionirima koji su kao odrasli ostali mali po svom moralu, (komunizam je moral uništavao), a veliki po vikanju i etiketiranju, po hajci, huškanju, i ponavljanju velikih laži.

Što se tiče Beograda, bilo bi svrhovito po katarzu srpskog naroda, da umjesto službene rehabilitacije četničkog pokreta oda počast svim onim brojnim srbijanskim Židovima koje je četnički pokret likvidirao, dajući svoj obol holokaustu i Hitlerovom režimu s kojim je Draža Mihailović i Milan Nedić kolaborirao.

N.D.H. pak do ulaska partizana u otvoreni grad Zagreb, bez prave borbe, nije bila zemlja koja je bila pod okupacijom, nego je Hrvatska okupirana 1945. od strane agresora – Jugoslavenske armije. Da se povijest ponavlja potvrdila je agresija tzv. JNA na Hrvatsku 1991. godine, i genocid koji su četnici provodili nad Hrvatima, ne samo u Drugom svjetskom ratu.

Napad na Stepinca iz Beograda preko Babićevog portala je više nego indikativno čije interese i čiju politiku nacionalne sigurnosti se slijedi.

To što Alojzije Stepinac nije do sada proglašen od strane izraelskog memorijalnog centra u spomen na holokaust, ‘Jad Vašem’ u Jeruzalemu „Pravednikom među narodima“ može se „zahvaliti“ brojnim lažljivcima među bivšim jugoslavenskim komunistima i velikosrpskim provokatorima koji su istinski kolaboracionisti nečastivog, ali to nije vrhunac ovog svijeta ako Alojzije Stepinac nije od Židova proglašen Pravednikom među narodima, iako bi bila čast, a satisfakcija jest, da je proglašen od strane rimo-katolika svecem. To je čast za svakog katolika i čovjeka dobre volje!

Ostaje nam samo da molimo Boga za Njegovu ljubav da je da svim mrziteljima blaženog Stepinca, pored Nikole Tavelića, hrvatskoga sveca među rimo-katolicima odnosno „univerzalnima“, jer inače će oboljeti, bilo psihički, bilo fizički, pošto ne prihvaćaju istinu, to jest svijet oko sebe.

Piše profesor Goran Jurišić/tinolovka

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari