Connect with us

Gospodarstvo

Na Makarskom primorju za praznike 600 gostiju

Objavljeno

-

Foto: Hina

Novu godinu u tri otvorena hotela u Makarskoj dočekalo je oko 600 turista, većim dijelom stranih.

Slavlje smjene godine samo za nešto više od 400 hotelskih gostiju bilo je priređeno u Valamar Meteor hotelu, njih stotinjak slavilo je u hotelu Park, dok je hotel Biokovo imao uobičajeno hotelsko poslovanje. Svi ostali hoteli na Makarskoj rivijeri bili su zatvoreni, a veći dio njih početak poslovanja najavljuju za prve dane ožujka kada se očekuje dolazak većih grupa stranih turista.

Nakon novogodišnjih praznika, hotel Park će do proljeća biti zatvoren kao i Valamar Meteor u kojemu će do početka predsezone biti obavljen dio radova na preuređenju hotela, dok poslovanje u gradu nastavlja jedino hotel Biokovo.

Inače, Makarane i njihove brojne goste u Božićnom gradu na gradskom predjelu Osejava, uz glazbeno zagrijavanje u silvestarskoj večeri o čemu su brinuli Kuzma & Šaka zulu u 2022. godinu uvela je Vesna Pisarović, a ulaznica na prostor Božićnog grada bila je covid-potvrda.

Većina Makarana, stanovnika Brela, Baške Vode, Tučepa, Podgore i drugih mjesta s Primorja smjenu godina dočekalo je u obiteljskom krugu i na privatnim zabavama. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari