Connect with us

Vijesti

Na pomolu je veliki preokret oko istrage tko je usmtio 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa?

Objavljeno

-

Poznati pripadnik Bad Blue Boysa, Denis Šeler koji se nalazio i na ukrajinskom frontu, objavio je na svom Facebooku kako je navijač AEK-a nehotice ubio Michalisa prilikom nereda.

Na pomolu je veliki preokret oko istrage tko je usmtio 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa, grčki mediji danima su širili lažne vijesti o tome da se ubojica nalazi u redovima Bad Blue Boysa, ali čini se da to nije niti blizu istine.

Naime, poznati pripadnik Bad Blue Boysa, Denis Šeler koji se nalazio i na ukrajinskom frontu, objavio je na svom Facebooku kako je navijač AEK-a nehotice ubio Michalisa prilikom nereda.

Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini,ubojica je navijač AEK- a, zato ranjeni,koji je bio u plavoj majci,nije htio u hitnu. Ekspertiza policije tako kaže,kaže odvjetnik BBB. Info od jednog BBB koji je uspio javiti se roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo: Dinamo, Dinamo, kaže roditelj. P.S. javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti – objavio je Šeler.

Također, jedn od roditelja pritvorenih BBB-a dojavio nam je kako mu se javio sin iz zatvora te izgleda da je Michalisa netko od AEK-ovih huligana zahvatio letvom koja je imala čavle, pa je nesretni mladić iskrvario i podlegao ozljedama.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari