Connect with us

Politika

Na presici Milanovića pitali je li zvao upomoć šefa susjedne države. Pogledajte koje je ime Milanoviću izletjelo…

Objavljeno

-

Iako Butković u svom statusu nije imenova ime stranog državnika, Milanović je zapravo otkrio na koga misli.

Zorana Milanovića na konferenciji za novinare pitali su za komentar o novoj objavi Olega Butkovića koji je pitao Milanovića je li razgovarao sa šefom susjedne države kako bi ga spojio s izabranim predstavnikom nacionalnih manjina. Milanović je u tom trenutku htio napustiti prostoriju, ali se ipak predomislio i odgovorio:

– Ja na Butkovićeva pitanja ne odgovaram. On kleveće ljude i to će ga jako koštati. Tko je on da postavlja takva pitanja? Ovo je samo pokušaj da se ubaci sumporna bomba. Taj čovjek je uhvaćen u kaznenom djelu. Neka razmišlja o svojim problemima. Pitam ja njega, zašto si zbrisao iz izbornog stožera? Gdje si zbrisao? – rekao je Milanović.

Iako Butković u svom statusu nije imenova ime stranog državnika, Milanović je zapravo otkrio na koga misli, prenosi Jutarnji list.

– On mene pita jesam li razgovarao s Viktorom Orbanom? Stalno se čujemo i razmjenjujemo poruke. Ja takve stvari ne radim, nemam potrebu odgovoriti. Kada dopustite da vam takvi organizmi uđu u privatni prostor, dobijete svrab – rekao je na kraju.

Je li protustavno kada Milanović od predsjednika jedne strane vlade traži da utječe na sastavljanje vlade?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas