Connect with us

Kronika

Na proslavi naručio pjesmu Miroslava Škore pa završio na operaciji i s teškim ozljedama glave

Objavljeno

-

Foto: ilustracija

Zbog pjesme Miroslava Škore na zabavi povodom rođenja djeteta od njegovog rođaka teško je ozlijeđen 28-godišnji mladić. Na proslavi je bilo otprilike 30 osoba.

– U društvu su se osim nas, Vinkovčana i Novoselaca, našli i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza, mjesta u kojem živi rođak koji je slavio rođenje djeteta”, kazao je za portal Vikulja.hr.

Oko dva sata iza ponoći društvo se počelo razilaziti i oni koji su ostali su glazbu puštali putem YouTubea. Netko ga je upitao ima li kakvu glazbenu želju, a problemi su počeli kada je zatražio da mu puste neku pjesmu od Miroslava Škore.

– Upitali su me sarkastično hoću li možda da mi puste Thompsona, na što sam, osjećajući napetost, odgovorio kako nema potrebe, da možemo i dalje slušati cajke koje su tijekom večeri uglavnom bile na repertoaru. Pretpostavljam kako je to bio okidač za ono što se dogodilo kasnije, jer večer je prije toga bila potpuno pitoma”, rekao je za mladić koji je napadnut.

– Naime, osjetio sam udarac u glavu. Pao sam na pod, uspio sam vidjeti još dvojicu njih koji su me udarali. Doslovno su mi skakali po glavi i tko zna kako bi sve završilo da me od sestrične suprug nije zaštitio svojim tijelom, pri čemu je i sam zadobio ozljede. Nakon što su me iscipelarili od sestrične suprug i ja pokušali smo izići iz tog objekta i u tom trenutku naišao je brat od rođaka koji je organizirao proslavu, stavio nas je u auto i odvezao u vinkovačku bolnicu, ispričao je mladić.

U bolnici su mu rekli kako ima višestruki prijelom lubanje i kosti lica, očne šupljine i nosne kosti. Teške ozljede glave rezultirale su i operacijom u osječkoj bolnici, a pred mladićem je sada dug put do oporavka.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari