Pratite nas

Najave

Na spektakularnom koncertu na Poljudu odzvanjat će domoljubne pjesme

Objavljeno

na

U nedjelju, 9. lipnja od 20 sati na splitskom Poljudu na velikom humanitarnom koncertu „To je moja zemlja“ bit će uistinu svečanost hrvatske glazbe. Tamo će sa svojim najboljim i najljepšim pjesmama nastupiti broj izvođači iz gotovo cijele Hrvatske, od Dražena Zečića, Tony Cetinskog, Meri Cetinić, M.P. Thompsona, Ranka Bobana, Miroslava Škore, Jasne Zlokić,  pa do Đani Maršana, Tereze Kesovije, Matka Jelavića, Rajka Dujmića, Krunoslava Slabinca i mnogih drugih.

Bit će to prigoda da se iznimna počast oda i najvećim, nažalost preminulim,  velikanima hrvatske glazbe, poput Arsena Dedića, Vice Vukova, Tomislava Ivčića, Vinka Coce, Dina Dvornika i Olivera  Dragojevića.

Međutim, organizatori pripremaju i počasnu, veliku, najveću zahvalnost legendi hrvatske glazbe – Mati Miši Kovaču.

Zanimljivo je da nitko od pjevača ne će izvoditi pjesme ovih velikana, već će one biti prezentirane putem video spotova, pa će se stječi dojam, kaže nam producent Ivica Bubalo, kao da su i uživo s nama!

Brojni posjetitelji imat će prigode tijekom nastupa vidjeti i sjajne fotografije svih kutaka Hrvatske proslavljenog fotografa Ive Pervana.

Prihod je namijenjen za potrebe Odjela za urologiju splitske bolnice.

Dosad sam organizirao brojne koncerte, pa i na Poljudu, ali ovaj me iznimno veseli, tim prije što nam je želja i glazbom, baš kao i 1991. zajedno okupiti sve najbolje s hrvatske estrade – rekao je Bubalo, kojem su veliku podršku dali i hrvatski branitelji.

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Najave

Nedjeljom u 2 – Miroslav Škoro – Što nas očekuje!?

Objavljeno

na

Objavio

Gost emisije Nedjeljom u 2 je Miroslav Škoro. Zašto se kandidira za predsjednika Republike? Računa li na podršku samo desnog biračkog tijela ili će nekako pokušati pridobiti i lijevo orijentirane glasače? Zašto misli da bi bio bolji predsjednik od Kolinde Grabar-Kitarović, neka su od najavljenih pitanja emisije.

Hoće li se ostvariti prognoze Grgura S., koji je još prije dva tjedan u kolumni najavio kako ga tamo zasigurno očekuje onaj dobri, pitomi Aco,… Aco koji ne grize,… koji ne će niš’,… miran,… miran Aco. Ma ni govora da bi potezao za jezik a kamoli za nogavicu. Štoviše, Škoro će sasvim izgledno naići na tretman kakvog je imao Božo Reforma kad je bio u fazi (i funkciji) u kojoj je on danas.

Aco se topio od umiljatosti, kao da je uključio način rada – “Aca, mala maca” – dok gost raspreda što ga volja, on baš onako milo prede.

Škoro, dakle, nema tamo baš nikakvog razloga strepiti od pitanja tipa “je l’ sreo negdje Matu ’91?” ili, recimo, od zahtjeva da otpjeva neku pjesmu kuma Thompsona!?

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Najave

Predstavljanje novog filma Jakova Sedlara ‘3069’

Objavljeno

na

Objavio

Pozivamo vas na konferenciju za medije 16. rujna 2019. godine s početkom u 11 sati u Domu specijalne policije, Trg žrtava fašizma 1, Zagreb.

Tema konferencije za medije:
Najava novog filma Jakova Sedlara “3069” 
koji obrađuje temu suicida među braniteljskom populacijom. O filmu koji će se prikazivati u sklopu Festivala domoljubnog filma “Gordan Lederer” govorit će autor filma Jakov Sedlar te autori festivala.

Kako pomoći onima koji su preživjeli suicid?

Na to, ali i druga pitanja, pokušat će odgovoriti redatelj Jakov Sedlar u svom novom dokumentarnom filmu „3069“, koji donosi strašne ispovijedi obitelji branitelja koji su počinili samoubojstvo. Premijera se očekuje 23. rujna u Vukovaru.

Zorica Gregurić, promotorica Festivala domoljubnog filma “Gordan Lederer”

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari