Pratite nas

Najave

Nacional: Milanović planira uhititi Karamarka

Objavljeno

na

naslovnica

Uskrsli tjednik Nacional piše kako premijer Zoran Milanović planira uhićenje predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka te Karamarkova najbližeg suradnika Milijana Brkića Vase. U naslovnoj temi Nacional se poziva na anonimne izvore iz SDP-a koji kažu da bi se Karamarkovo uhićenje trebalo dogoditi u ljeto ove godine. Komentar napisa u Nacionalu zatražili smo u Banskim dvorima, ali Milanovićevi najbliži suradnici poručuju da ne mogu komentirati napise temeljene na neslužbenim informacijama Ovo je drugi put u samo mjesec dana da Nacional piše kako Zoran Milanović hapšenjem misli zaustaviti Tomislava Karamarka u namjeri da preuzme vlast u Hrvatskoj na parlamentarnim izborima, koji bi se trebali održati krajem godine.

Prve informacije o Milanovićevom navodnom planu hapšenja šefa opozicije Nacional je objavio pozivajući se na visoke izvore iz HDZ-a, a ovoga puta poziva se na visoke izvore iz SDP-a.

Ti izvori tvrde da bi prema ‘Milanovićevom izbornom programu uhićenja Tomislava Karamarka’, uhićenje bilo posljedica istraga koje PNUSKOK vodi zbog starih poslova bivše Karamarkove tvrtke Soboli.

Novinar tportala zatražio je komentar ovih napisa od HDZ-ova Gordana Jandrokovića na današnjoj konferenciji za novinare.

‘Ide se strahom i zastrašivanjem te prijetnjama i podjelama. Očito je da u ovoj posljednjoj fazi kampanje u nedostatku bilo kakve kreacije i vizije, Josipović i njegovi stranački kolege Milanović, Stazić i ostali, a sada i preko nekih listova, pokušavaju zastrašujući i prijeteći ostvariti neku izbornu prednost. Međutim, to je kontraproduktivno i to će im se skupo vratiti’, naglasio je Jandroković.
izvor: Tportal

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Najave

Predstavljanje knjige: Hrvati pod KOS-ovim krilom

Objavljeno

na

Objavio

Da parafraziram metaforu iz naslova svoje nove knjige o završnom računu Haaškog suda, čudno je samo koliko su i danas – Hrvati pod KOS-ovim krilom. Bilo da im zastire pogled. Bilo da aktivno lete.

Hrvatsko katoličko sveučilište i Višnja Starešina, autorica,

pozivaju Vas na promociju knjige

Hrvati pod KOS-ovim krilom:
Završni račun Haaškog suda

u ponedjeljak, 11. prosinca 2017. u 18 sati
u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta
(nova zgrada na Kampusu), llíca 242, Zagreb

Radujemo se Vašem dolasku!

Knjigu će predstaviti:

prof. dr. sc. Željko Tanjić,
rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta

dr. Robin Harris, povjesničar

Davor lvo Stier,
zastupnik u Hrvatskom saboru

Višnja Starešina, autorica knjige

Molimo zainteresirane da svoj dolazak potvrde do 7. prosinca 2017.
na e-poštu: [email protected]

facebook komentari

Nastavi čitati

Najave

Prvih 100 notornih hrvatskih Jugoslavena i organizacije pod njihovim utjecajem

Objavljeno

na

Objavio

Veteran hrvatskog nezavisnog novinarstva Vjekoslav Krsnik promovirat će svoju novu knjigu „Prvih 100 notornih hrvatskih Jugoslavena i organizacije pod njihovim utjecajem“ u srijedu 13. prosinca u prostorijama Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ u Zagrebu, Bogovićevan 1, s početkom u 18 sati.

Knjiga na 140 stranica donosi političke biografije političara i javnih osoba koji se svojim djelovanjem, a posebice u organizacijama pod njihovim utjecajem, zalažu za novi tip jugoslavenstva.

Uz autora knjigu će predstaviti admiral Davor Domazet Loš, bivši politički emigrant Nikola Štedul i komentator portala Hrvatskog kulturnog vijeća Marko Ljubić.

 

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari