Connect with us

Komentar

Nacionalni interes ili samo „nacionalni interes“

Objavljeno

on

Kada je riječ o nacionalnim interesima svi MOSTA-ši još do jučer u glas ponavljaše kako niti jedan pojedinac na bilo kojoj funkciji iz Domoljubne koalicije ne može biti važniji ili iznad nacionalnog interesa, no kada se u istom kontekstu nađe ili se radi o premijeru ili Boži Petrovu onda ta ista definicija (nacionalni interes) za neke MOST-aše ima sasvim obrnuto značenje ….
Radi li se samo o naivnosti i ili neznanju, ili ima još…. komentirao je na facebooku saborski zastupnik Milivoj Špika.

[ad id=”93788″]

Neki od sada iznimno poštenih i grlatih MOST-ovaca bi se trebali dobro zamisliti što će sa njima biti u slučaju novih izbora, posebno kada im sada neograničen medijski prostor, ti isti koji im ga daju šakom i kapom, odjednom svedu na blizu ništa,……. ili još gore, kada se prije formiranja i predaje izbornih lista počnu pojavljivati (moguće) fotke i ili sadržaji niza razgovora nekih od njih koji su se bezuspješno “pokušali prodati” i SDP-u i HDZ-u, a sigurni su sada da će ih Božo Petrov ponovo uvrstiti na svoju listu.

A hoće li, kada ih se sve razotkrije???

Ako je svima (MOST, Domoljubna koalicija i premijer) nacionalni interes ispred svega, a imaju situaciju da su tri ključne osobe u nepomirljivim odnosima, onda je baš u nacionalnom interesu, na što se svi kunu, pravo vrijeme i dobra odluka svih troje da napuste svoje pozicije i prepuste ih onima koji će vladu voditi dalje bez stvaranja novih konfliktnih situacija.

Ustrajavanje u očuvanju bilo čije osobne pozicije nauštrb nacionalnog interesa je u potpunoj suprotnosti sa onim na što se svi pozivaju, a to su ponavljam, nacionalni interesi…….

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari