Connect with us

Najave

Nacionalni sindikat policije MUP-a RH najavljuje

Objavljeno

on

Nacionalni sindikat policije MUP-a RH organizira konferenciju za novinare na kojoj će izvijestiti javnost o nepravilnostima u MUP-u

[ad id=”93788″]

S obzirom na potrebu iznošenja istine hrvatskoj javnosti, po osnovi teme osiguranja gospodina Frljića kao i drugih spornih aktivnosti ravnatelja policije, pozivamo Vas da se odazovete našem pozivu, te Vam se unaprijed zahvaljujemo na odazivu.

nacionalni-sindikat-policijeObzirom da smo svjedoci posljednjih medijskih objava vezanih za policijsko osiguranje Hrvatskog narodnog kazališta, Plemeniti Ivan Zajc u Rijeci i njegovog intendanta Olivera Frljića, a na koje se okolnosti Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova, odnosno glavni ravnatelj policije Vlado Dominić očitovao da “POLICIJA NIKADA NIJE OSIGURAVALA GOSPODINA FRLJIĆA, DA NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE LAŽE, I DA ĆE PREDSJEDNIKA SINDIKATA SUSPENDIRATI ODNOSNO UDALJITI IZ SLUŽBE ZBOG IZNOŠENJA LAŽI”.

Ovim putem Vas kao medije pozivamo, nastavno na iznešene neistine od strane glavnog ravnatelja policije, Vlade Dominić, a koje su prenijeli neki mediji gdje je optužio Nacionalni sindikat policije za iznošenje neistina, a mi odgovorno tvrdimo (uključujući dokazne materijale) da je Vlado Dominić “govorio neistinu”, stoga

– dana 17. ožujka 2016. godine, s početkom u 12.00 sati, u Zagrebu, Hotel Antunović, dvorana „Bach“, sazivamo konferenciju za novinare na kojoj ćemo u cijelosti demantirati izrečene neistine Ravnateljstva policije, a ujedno ćemo vam ukazati i predočiti dokaze koji zacijelo ukazuju na još neke od brojnih nepravilnosti i nezakonitosti Glavnog ravnatelja policije Vlade Dominića i bivšeg ministra Ranka Ostojića, koje su nažalost do sada prikrivane.

S obzirom na potrebu iznošenja istine hrvatskoj javnosti, po osnovi teme osiguranja gospodina Frljića kao i drugih spornih aktivnosti ravnatelja policije, pozivamo Vas da se odazovete našem pozivu, te Vam se unaprijed zahvaljujemo na odazivu.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK

Nikola Kajkić, dipl.iur.

[ad id=”93788″]

Na press-konferenciji će biti riječi i o javnoj polemici i odluci Ministra unutarnjih poslova o smjeni Ravnatelja policije Vlade Domića te temama iz poziva kao i drugim temama

-NAMJEŠTENI NATJEČAJI I INTERNI OGLASI,

-DISKRIMINACIJA NACIONALNOG SINDIKATA POLICIJE,

-DISKRIMINACIJA SINDIKALNIH POVJERENIKA NSP-a,

-PRIKRIVANJE UZROKA SMRTI SIRIJSKIH DRŽAVLJANNA U PROSTORIJAMA PGP BAJAKOVO,

-NEZAKONITA JAVNA NABAVA U MUP-u (VOZILA, EUROOSIGURANJA D.O.O, UNIFORMA I dr. OPREMA),

-NAGRAĐIVANJE DVA NAJVEĆA SINDIKATA PO RADI PRIKRIVENOG DOGOVORA, A NASTAVNO TOME ISKLJUČIVANJE NAS IZ SVIH RAZGOVORA I PREGOVORA UNATOĆ UPUTI MINISTARSTVA RADA, (dokaz dopis Ministarstva rada….)

-LOŠA SIGURNOSNA PRIPREMA I PROVJERA DOLASKA ILEGALACA 04. rujna 2015. godine, SIG PROSUDBA U OSIGURANJU STAVLJENO 6 POLICAJACA), a taj dan u HR ušlo oko 6 000 ilegalaca, te je između ostaloga zbog toga u RH uđao velik broj neregistriranih osoba….

S obzirom da je bivši Ministar gosp. Ostojić kao i ravnatelj gosp. Dominić konstantno u javnosti prikazivao situaciju u MUP-u idealnom a na naša ukazivanja nepravilnosti nama govorio da “lažemo”, primorani smo u interesu istine, prema javnosti i Vama novinarima reagirati na ovaj način.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari