Connect with us

Reagiranja

NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE: Prestanite uhljebljavati stranačke prijatelje i političke istomišljenike

Objavljeno

on

Nastavno bahatom i netransparentnom radu gosp. Vlahe Orepića, Ministra unutarnjih poslova a koji je rezultirao do sada sa brojnim primjerima iskazivanja nestručnosti, nekompentnosti, za obnašanje ovako odgovorne finkcije Ministra unutarnjih poslova.

[ad id=”93788″]

Svemu je kumuliralo jučerašnje zapošljavanje gđe Ane Vlahović iz Ploča, članice udruge ŠKANJ, čiji predsjednik je Vlaho Orepić, po našim saznanjima ista nema niti k od kompetencije za ovaj oblik visoke dužnosti, ne dolazi iz sustava niti o sustavu išta zna, stoga takova osoba nemože biti na toj funkciji.
Nadalje po našim saznanjima predmetna Ana Vlahović je donedavno obavljala ugostiteljske poslove kao ugostiteljski radnik, i nesporno je da u tom dijelu zasigurno ima kompetencije međutim ovo nije niti ŠKANJ, niti fitnes centar ovo je ozbiljna institucija MUP-a koja brine o sigurnosti naše domovine, sigurnosti građana i njihove imovine te sa time nema šale.
S obzirom da je ovakvo ponašanje političara koji nam dolaze za Ministra postala praksa, mislimo da je konačno došlo vrijeme da se s tim prestane, da se prestane uhljebljavati stranačke prijatelje i političke istomišljenike, stava smo da je došao trenutak da se konačno tome stane na kraj, stoji u dopisu sindikata policije koje prenosimo u cijelosti:
[document url=”https://kamenjar.com/wp-content/uploads/2016/06/Dopis-savjetnica-Orepića-u-WORDU.pdf” width=”760″ height=”600″]
[ad id=”111317″]
ana_vlahovic_111

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari