Connect with us

Nadbiskup Marin Barišić na proslavi 20 godina Frame Široki Brijeg: Vi ste budućnost ovog grada!

Objavljeno

-

Danas se na Širokom Brijegu okupilo 500-ak sadašnjih i bivših framaša kako bi zajedništvom i radošću proslavili 20 godina postojanja Franjevačke mladeži na Širokom Brijegu. Proslava jubileja započela je 16.30 sati svjedočenjem bivših framaša i duhovnih asistenata Frame Široki Brijeg i glazbenim programom u izvedbi svih onih framaša koji su kroz ove godine bili članovi glazbenu sekciju širokobriješke Frame.

frama-siroki-20-0827714Vrhunac proslave bila je Sveta misa zahvalnica koju je uz koncelebraciju velikog broja svećenika predvodio Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, koji je nakon što je vidio toliko mnoštvo mladih na jednom mjestu poručio kako se Široki Brijeg ne treba brinuti za budućnost.

– Široki Brijeg nema samo bogatu prošlost, već i svjetlu budućnost u ovim mladima koji zrače radošću i zajedništvom. Svoje zajedništvo morate pronijeti i među svoje sugrađane, poručio je nadbiskup Barišić.

Nakon Svete mise, kojom su se framaši zahvalili za 20 godina milosti u bratstvu, uslijedilo je zajedničko fotografiranje sadašnjih i bivših framaša. Po završetku fotografiranja, proslava je nastavljena prigodnom zakuskom, pjesmom i plesom okupljenih framaša.

Povodom svoga jubileja Frama Široki Brijeg je izdala i CD pod nazivom ‘Ti si milost’ što je ujedno i geslo cijele proslave, te tiskala prigodne bijele majice.

AbcPortal.info  foto:Abcportal/Foto Studio Borak

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari