Pratite nas

Nadbiskup Marin Barišić na proslavi 20 godina Frame Široki Brijeg: Vi ste budućnost ovog grada!

Objavljeno

na

Danas se na Širokom Brijegu okupilo 500-ak sadašnjih i bivših framaša kako bi zajedništvom i radošću proslavili 20 godina postojanja Franjevačke mladeži na Širokom Brijegu. Proslava jubileja započela je 16.30 sati svjedočenjem bivših framaša i duhovnih asistenata Frame Široki Brijeg i glazbenim programom u izvedbi svih onih framaša koji su kroz ove godine bili članovi glazbenu sekciju širokobriješke Frame.

frama-siroki-20-0827714Vrhunac proslave bila je Sveta misa zahvalnica koju je uz koncelebraciju velikog broja svećenika predvodio Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, koji je nakon što je vidio toliko mnoštvo mladih na jednom mjestu poručio kako se Široki Brijeg ne treba brinuti za budućnost.

– Široki Brijeg nema samo bogatu prošlost, već i svjetlu budućnost u ovim mladima koji zrače radošću i zajedništvom. Svoje zajedništvo morate pronijeti i među svoje sugrađane, poručio je nadbiskup Barišić.

Nakon Svete mise, kojom su se framaši zahvalili za 20 godina milosti u bratstvu, uslijedilo je zajedničko fotografiranje sadašnjih i bivših framaša. Po završetku fotografiranja, proslava je nastavljena prigodnom zakuskom, pjesmom i plesom okupljenih framaša.

Povodom svoga jubileja Frama Široki Brijeg je izdala i CD pod nazivom ‘Ti si milost’ što je ujedno i geslo cijele proslave, te tiskala prigodne bijele majice.

AbcPortal.info  foto:Abcportal/Foto Studio Borak

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Iz Svijeta

Putin: Hvala CIA-i za sprečavanje napada u Sankt Peterburgu

Objavljeno

na

Objavio

Ruski predsjednik Vladimir Putin zahvalio je američkom kolegi Donaldu Trumpu na pomoći u sprečavanju terorističkog napada u Sankt Peterburgu.

Naime, podaci koje je im je dala CIA omogućili su Rusima da pronađu i privedu teroriste, piše RT.

Putin je u telefonskom pozivu zahvalio Trumpu i dodao da će ruske sigurnosne službe podijeliti informacije sa svojim američkim kolegama ako budu nešto doznali o eventualnim planiranim napadima na američkom tlu.

Ruski FSB ranije je uhitio članove terorističke ćelije povezane s Islamskom državom u Sankt Peterburgu.

Ekstremisti su planirali niz napada na javnim mjestima, uključujući samoubilački bombaški napad i eksploziju u katedrali u Kazanu.

 

facebook komentari

Nastavi čitati

Politika

Saucha: Uskoro ću razgovarati o ulasku u HNS

Objavljeno

na

Objavio

Saborski zastupnik Tomislav Saucha pozdravio je povratak Ivana Vrdoljaka na čelo HNS-a rekavši da je to dobro za tu stranku i Hrvatsku, a najavio je i da će uskoro razgovarati o ulasku u HNS.

“Dobra je stvar da se Vrdoljak vratio natrag na čelo HNS-a. Mislim da će to puno značiti za stranku, a i za Hrvatsku”, rekao je kratko Saucha novinarima na 15. Saboru Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata (HNS) nakon što je Vrdoljak ponovno izabran za čelnika te stranke.

Saucha, koji je član saborskog Kluba HNS-a, na novinarski upit hoće li se učlaniti u tu stranku odgovorio je da će o tome razgovarati “vrlo uskoro”. (Hina)

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari