Connect with us

Gost Kolumne

‘Nadiruća islamska osvajačka vojska’

Objavljeno

on

Ilustracija/AA

Teško je naći ovako težak povijesni period Europe, kao današnji kroz koji prolazi, ne vlastitim izabirom već joj islamskim terorom nametnutog, koji je po svim parametrima odlučujući za njen opstanak u svom kulturnom, civilizacijskom, ekonomskom, svjetovnom, demokratskom, slobodnom te iznad svega u kršćanskom tisućljeće starom identitetu. Europa prolazi kroz nametnuti joj vjerski sukob agresivno okupatorskog islama i napadnutog joj obrambenog kršćanstva.

Europu danas ruši najopasnija povijesna islamska ideologija, kršćanofobija. Staroj Dami je nametnut, na vlastitom teritoriju teško rješivi problem agresivno rušilačkog islama. Nije to više problem lokalni neke njene zemlje, to je europski problem cjelokupnog europskog prostora i identiteta.

Kršćanofobična ideologija s kraja Dvadesetog i početka Dvadeset i prvog stoljeća, jednako agresivno ruši svaku europsku zemlju. Razlika u intenzitetu i brutalnostima ubijanja i rušenja je u tome što su na prvom, a time i razornijem udaru kršćanofobisti izabrali bogatije europske zemlje, i one koje su ih primile i prihvatile s najvećim dobrodošlicama.

Dobro je to isplanirana agresija, rušenja i pokoravanja jači, nakon čega se slabije i malobrojnije zemlje i narodi sami predaju. Mržnja kojom kršćanofobisti jurišaju nezabilježena je u bilo koje ideologije koja je krvavo mijenjala svijet. Ništa i nitko, što je i tko je drugačije i drugačiji, različito i različit od njihovog vjerskog identiteta, nije pošteđeno na putu kršćanofobista koji vjerskom revolucijom, preuzetoj iz krvave Islamske revolucije u Iranu, nasilno mijenjaju kršćansku sliku današnje Europe.

Što je europska šutnja tiša, obrana nevidljivija, zapravo nikakva jer je Europi zabranjeno da se brani, širitelji i čuvari kršćanofobizma su glasniji, na sve više europskih prostora i gradova vidljiviji. Tragovi koje ostavljaju iza sebe, na gradskim ulicama i trgovima, u novinskim i portalskim uredima, su sve krvaviji, Europljani u kuće i domove sve zatvoreniji.

Sloboda kretanja i govora Europljana nikad do sad nije bila tako ograničena. Ubrzano se povećava broj kršćanofobični muslimana, rastu i šire se njihova geta u gradovima u kojima sve manje važe zakoni zemlje domaćina. Nije rijedak slučaj paralelnih vlasti u europskim gradovima, na jednoj strani legalne domaćina i nelegalne, ali vrlo vidljive, kršćanofobične muslimanske.

Veliki muslimanski natalitet potaknut i socijalnom pomoći koju dobivaju, s kojom se dobro živi i bez rada, i kad kod mnogih ostaje dovoljno da uzdržavaju i drugu i treću ženu u zemlji iz koje su došli, pa čak i da se sufinanciraju terorističke grupe diljem svijeta, islam u svom nasilničkom širenju postaje nezaustavljiv i nekontroliran za Europljane.

Traži se od domaćina da se on asimilira i prihvati, za početak kulturu pridošlica, a kasnije prijelaz na islam odvijat će se na način kako su to radili Turci u Bosni i Hercegovini s pokorenim domaćinima katolicima.

Europa je sve sličnija današnjoj Bosni i Hercegovini, postaje neuređenija, nesigurnija, islamiziranija i sve više kontinent bez budućnosti. Jer, postaje nemoguće usuglasiti, po bilo čemu ukomponirati te dvije, već pomalo ratničke strane. Obrambeno i pomirljivo kršćanstvo i agresivno nadirući islam.

Sve je bliže crta ratnog sudara domaćina Europljana i nikad moguće asimiliranih došljaka muslimana. Što se više bude zabranjivalo Europljanima da brane svoj ugroženi i napadnuti nacionalni i vjerski identitet, svoj ekonomski i socijalni mir, u korist neograničene i neodgovorne slobode muslimana, koji su za mnoge Europljane nadiruća islamska osvajačka vojska, crta ratnog sudara je bliža, a posljedice toga bile bi kataklizmičke.

Vrijeme kroz koje prolazi današnja beha zajednica, obilježeno snažnim bošnjačkim radikalizmom, s ratnim prijetnjama prema nebošnjacima ” mi ili oni”, kao dio globalne kršćanofobije, u velikom dijelu je i u Europi, gdje se već u djelo provodi globalna muslimanska politika “mi ili oni”, gdje već egzistiraju gradovi potpuno etnički čisti muslimanski. U njima nema mjesta za mi i oni, već samo i jedino, mi ili oni.

Takvi su neki beha gradovi Sarajevo, Kakanj, Zenica, Bugojno,,,tu je u sto postotnim procentima realizirana bošnjačka politika mi ili oni, i ostali su samo mi, muslimani. Slika današnjih čisti muslimanskih gradova u beha zajednici, buduća je slika i gradova Europske unije. Muslimanska osvajačka vojska koja nadire na Europu, sebi je trasirala i izgradila slobodan put kroz Bosnu i Hercegovinu, pretvorivši beha gradove u svoja odmorišta, i vojarne za obuku odakle se kreče punom snagom na cilj.

Vinko Đotlo

* Stajališta i mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR