Connect with us

Gospodarstvo

Najbolji poslodavci u Hrvatskoj Ikea, Rimac Automobili i P&G

Objavljeno

on

Na svečanoj dodjeli nagrada ‘Najbolji Poslodavac‘ dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je portal MojPosao proveo na gotovo 3.000 zaposlenika. Cilj istraživanja je utvrditi tvrtke za koje je, prema ocjenama njihovih zaposlenika, najbolje raditi, te naglasiti da je upravljanje ljudskim resursima jedina dugoročna konkurentska prednost tvrtki.

dm trgovina

Prema navedenim područjima, najbolji poslodavci u 2014. godini u kategoriji velikih tvrtki su IKEA Hrvatska, dm i GRAWE Hrvatska, dok su najboljim poslodavcima u kategoriji srednjih tvrtki proglašeni Rimac Automobili, Degordian i DHL International. Najbolji poslodavci u kategoriji malih tvrtki za 2014. godinu su Procter & Gamble, Nanobit i Rhea.

Neovisno o veličini tvrtke, najbolje ocijenjena kategorija je lojalnost zaposlenika, a slijede radni uvjeti i međuljudski odnosi. Gledano prema tvrtki, najviša ocjena u istraživanju je za područje lojalnosti u tvrtki Rimac Automobili. Druga najbolja ocjena dolazi iz iste tvrtke i to za radne uvjete. Među velikim tvrtkama najbolja ocjena je ostvarena u kategoriji ‘lojalnost zaposlenika’ i nju odnosi tvrtka dm – drogerie markt. Kod malih tvrtki najbolje su ocijenjeni radni uvjeti i to u tvrtki Nanobit.

VL

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari