Connect with us

Kronika

Nakon 35 godina karijere i dalje kao klinci na maturalcu!

Objavljeno

-

[quote]Nakon 35-godišnje karijere, članovi Prljavog kazališta na turnejama se i dalje ponašaju kao klinci na maturalcu. Kemije među njima ne nedostaje, tako da se raspasti mogu jedino ako im presudi biologija. Toliko im je dobro da Jasenko Houra želi napisati knjigu o smiješnoj strani posla.[/quote]

Jedino dosadnije od snimanja spotova, članovima Prljavog kazališta je fotoshooting. Radije bi, kao u ranijim danima, odradili 29 koncerata u 30 dana. No, priznaju, tek danas maksimalno uživaju u svojim nastupima.

‘Kad si mlad i bend ti je mlad, toliko je nervoze pred koncerte, izgoriš svaki put, ovo je danas veliki maturalac. Maturalni si uplatio cijeli život, tu je non-stop, bitno je da postoji između nas neka kemija’, izjavi oje Jasenko Houra.

Vjerovali ili ne, ovi si mladići na turnejama jos uvijek priređuju spačke, bude se međusobno usred noći i ne daju si spavati.

‘Ne bi se nikad s tim bavio da mi nije s njima toliko zabavno i da ih vidim i da se mogu s njima zezat. To mi je druga obitelj’, izjavio je Houra.

Iako su već toliko dugo zajedno da bi, kako kaze Bodalec, bilo iluzorno očekivati da se dan nakon koncerta nađu na kavi, ipak ne znaju što bi sa sobom da prestanu svirati.

‘Naprosto me fura da to traje, to volim i za to živim. Predivno se osjećam u toj ulozi i zahvaljujem Bogu za dan kad sam došao u kazalište’, izjavio je Bodalec.

Dnevnik.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas