Connect with us

Pregled

Nakon Maje Sever, na situaciju sa sučeljavanjem reagirao i Aleksandar Stanković

Published

on

Nakon što je u sučeljavanju Andreja Plenkovića i Davora Bernardića spomenuta, na svojem facebook profilu reagirala je novinarka Maja Sever

Podsjetimo, U večerašnjem sučeljavanju Davora Bernardića i Andreja Plenkovića spomenuta je i HRT-ova novinarka Maja Sever.

Naime, Plenković je pitao Bernardića je li ga novinarka pripremala za sučeljavanje. – Zar je vas Maja Sever spremala za ovo? Vidim da imate Nedjeljom u 2 logo – rekao je Plenković komentirajući grafove koje je kroz sučeljavanje prikazivao Bernardić.

Nakon što se tijekom sučeljavanja jasno vidio logo Nedjeljom u 2, emisije koja se prikazuje na konkurentskoj televiziji, oglasio se i Aleksandar Stanković

– U debati na konkurentskoj televiziji obilno se koriste podaci koje smo prezentirali u emisiji kada je gost bio Andrej Plenković. Čak je i logo emisije Nu2 više puta bio u prvom planu i to je sasvim u redu. Nije u redu samo što se Davor Bernardić nije odazvao pozivu za gostovanjem jer su nam neke druge tablice ostale neiskorištene – napisao je Stanković.

Anto Đapić – Sinoć smo vidjeli jasnu razliku između SDP-a i HDZ-a

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari