Connect with us

Najave

“Nakon pobjede u Domovinskom ratu, Hrvatska gine smrću tisuću rezova” Što učiniti?

Objavljeno

on

Marko Jurič je poznati hrvatski ratni reporter i snimatelj, koji je 1991.-1995. obišao sva ratom zahvaćena područja u Hrvatskoj i Hercegovini.

[ad id=”68099″]

Kao neovisni novinar pisao je u raznim  publikacijama, dok nije pokrenuo svoju neovisnu televizijsku emisiju “Markov trg” na zagrebačkoj televiziji Z1. Ova tjedna emisija je stekla brojne gledatelje i bavi se dnevnopolitičkim, povijesnim i vjerskim pitanjima u Hrvatskoj. “Markov trg” mnogi Hrvati u dijaspori prate preko YouTube, dok se u Sydneyu posebno emitira na Cro-Radiju.

11891240_10153122590848297_4905768936308082479_nMarko Jurič također objavljuje svoje komentare na portalu “direktno.hr”, koje često prenose srodni portali “MAXportal.hr” i “Kamenjar.com”. S velikim zadovoljstvom objavljujemo da će Marko Jurič biti prisutan na večeri u navedenim klubovima u Melbourneu i Geelongu a poslije večere će se obratiti prisutnima, predstavkom političke situacije u ovo burno predizborno vrijeme u Hrvatskoj, koju razara podijeljenost, kako u odnosu na prošlost, tako i u prospektu za budućnost.

Pozvani ste doći na večeru a nakon predavanja, kao spretan voditelj brojnih televizijskih debata i razgovora, Marko će biti voljan odgovoriti na broj specifičnih pitanja prisutnog općinstva.
Dođite svi i provedite par ugodnih i informativnih sati u neformalnoj atmosferi u društvu Marka Juriča.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari