Nakon što je osramotila Hrvatsku u Beogradu stara radikalka, Vesna Pusić, obrušila se na sindikate

  0

  Stara radikalka, Vesna Pusić, nakon što je fašističkim glupostima osramotila Hrvatsku u Beogradu te se narugala hrvatskim antifašistima, hrvatskim braniteljima,  napala je hrvatske sindikate koji su se drznuli krenuti u prosvjede u državi u kojoj je trenutno rekordan broj nezaposlenih.

  [dropcap]N[/dropcap]ije nam samo jasno kakve veze ima ministrica fašističkih sklonosti, ministrica vanjskih poslova, sa sindikatima i gospodarstvom? Zaboga, ona i danas misli da je bogatstvo Radimiru Čačiću donijela roda. Sve više smo uvjereni da je u pitanju senilnost, godine su to, Pusićka je odavno ugazila u sedmo desetljeće života, srce bi, mozak očito prebaci.

  Treba i dalje voditi socijalni dijalog, ali i socijalni dijalog između zaposlenih i nezaposlenih. Vladina zadaća je kreirati uvjete u kojima nezaposleni neće biti izolirani ili izbačeni iz bilo kakvog dijaloga ili šanse da se ikada zaposle, nego obratno Ovaj ZOR je vrlo, vrlo blag korak koji barem malo povećava šansu za one koji su danas nezaposleni  Postoje izbori, ako se tamo nije uspjelo pobijediti onda se ne može različitim vrstama referenduma rušiti redovne institucije vlasti. Svaka vlast ima svoju odgovornost i obaveze, ali i svaka opozicija. Dakle, izvolite na izbore i tim putem kroz redovnu proceduru – rekla je Vesna Pusić kojoj je očito zasmetalo ono što se danas čulo na prosvjedu kada se govorilo o ‘rušenju’ vlasti, međutim, nitko nije spominjao rušenje na ulici, iako je režim u Ukrajini srušen na ulici.

  Nitko se toliko panično ne boji za svoju fotelju kao što je slučaj s Vesnom Pusić i interesnom strančicom kojoj je, nakon Radimira Čačića, na čelu.

  Podsjetimo, Vesna Pusić nedavno je u Beogradu, pri gubitku zdravog razuma, izjavila da su za zločine devedesetih kriva vodstva Hrvatske i Srbije iz tog vremena, dakle, amnestirala je Srbiju od agresije i to prije rasprave o hrvatskoj tužbi za genocid protiv Srbije. Drugim riječima, stara radikalka zabila je nož u leđa vlastitoj zemlji, ne samo to, ona je za Nikolića ustvrdila kako nije bio na nekom važnom položaju u Šešeljevoj stranici, zapravo, zločinačkoj organizaciji, iako je bio Šešelju desna ruka i proglašeni četnički, dakle, fašistički, vojvoda, koji je, prema opravdanim sumnjama, vjerojatno ubijao po Hrvatskoj.

  IJ/tinolovka

  facebook komentari