Pratite nas

Vijesti

Napadnuti volonteri građanske inicijative ‘Istina o Istanbulskoj’

Objavljeno

na

Kao i prije 5 godina opet se događaju napadi na volontere. Danas su napadnuti naši volonteri u Karlovcu, javili su iz građanske inicijative Istina o Istanbulskoj.  Ništa nas neće zaustaviti, istina o Istanbulskoj se mora saznati, napisali su.

Hrvoje Zekanović je napad komentirao na društvenoj mreži facebook, kazavši kako je ovo: Napad na demokraciju!

Uvijek isti obrazac ponašanja onih koji sebe nazivaju tolerantnima, a zanimljivo je da drugu stranu prozivaju za povratak u srednji vijek.

Po njima je tolerantan sustav onaj u kojem se odlučuje o podobnosti, sustav u kojem nema demokracije u koju se zaklinju. 

Ovakvi napadi su znakoviti, znači da smo na dobrom putu! Komentirao je Hrvoje Zekanović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Vijesti

Gjenero i Pavelić: Predsjednica je napravila niz dobrih stvari…

Objavljeno

na

Objavio

U emisiji Z1 televizije gostovali su politički analitičar Davor Gjenero i glavni urednik hrvatske danas Neven Pavelić.

Teme su bile aktualna politička situacija, propala nabavka borbenih zrakoplova, odgovornosti i mogućnosti kod dogovaranja novih; Predsjednica RH, učinci za mandata (kritika depopulacije, Vlade, odnos s Blokiranima), ankete i kandidati za njeno mjesto; Penavine kritike i političke perspektive….

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Balkan

Čović i Bevanda nazočili obilježavanju dana Republike Srpske

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH  Dragan Čović i njegov stranački kolega i ministar financija BiH Vjekoslav Bevanda nazočili su današnjem prijemu u Banja Luci povodom Dana Republike Srpske.

Ovo nije prvi put, pišu Nezavisne novine, da Čović sudjeluje na obilježavanju Dana RS. Dragan Čović je 2013. i 2015. godine prisustvovao obilježavanju 9. siječnja.

Podsjećamo, danas se u Banja Luci održao i  svečani defile povodom dana Republike Srpske na kojem su sudjelovali predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, premijer Radovan Višković, predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, premijerka  Srbije Ana Brnabić, ministri u vladama Republike Srpske i Srbije, kao i brojni drugi uzvanici.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari