Connect with us

Humor

Naprijed Hrvatska – Josipovićev predizborni spot – (parodija)

Objavljeno

on

Bivši predsjednik Ivo Josipović s javnosti je podijelio spot za predizbornu kampanju. Tportal je prvi objavio video koji je snimila ”Naprijed Hrvatska” za kako sami kažu, nula kuna.

[ad id=”68099″]

Bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović nedavno je najavio kako će za promidžbenu kampanju i promociju stranke Naprijed Hrvatska izraditi najjeftiniji video. Za tportal kazao je kako je video koji prvi donosimo ‘zbog skromnih sredstava’ izrađen u potpunosti u vlastitoj produkciji, a osim nekih manjih materijalnih i tehničkih troškova, tvrdi, sve ostalo je u produkciji bilo gratis.

Na fotografijama i videu, kaže Josipović, svi su akteri ujedno i članice i članovi stranke. ‘Kao što vidite, imamo puno mladih’, kaže Josipović. Među njima je i Irena Škorić, poznata redateljica koja je režirala i ovaj spot.

BREAKING NEWSIvo Josipović angažirao Top Listu Nadrealista za produkciju predizbornog spota…

Posted by News Bar on 17. listopad 2015

Škorić je uz Josipovića od osnivanja stranke, a članica je predsjedništva Naprijed Hrvatska. ‘Ona je vrsna režiserka, a ja sam glazbenik pa sam osmislio zvučni dio’, kazao nam je Josipović te dodao da je glazba iz spota, pomiješana s glasovima, s njegova autorskog CD-a od prije par godina i riječ je o skladbi ‘Passo sempio za klavir četveroručno’ u zajedničkoj izvedbi njega i Katarine Krpan, profesorice s Muzičke akademije.
Gratis Poruka:

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari