Connect with us

Reagiranja

Nasljednici, ubojice sa križnih puteva, SDP i projugoslavenski mediji u rušenju Hrvatske države.

Objavljeno

on

Poruka ratnika sa Banovine

Sramotno da oni koji su 1990 godine napustili sabor,oni koji nisu nikada htjeli Hrvatsku državu,oni koji su predali oružje i razoružali Hrvatsku.

Taj komunistički ološ,dno dna ljudskosti,izdajnici svog hrvatskog naroda ruše temelje države,ruše stranku dr.Franje Tuđmana i hrvatskog naroda HDZ.

[ad id=”93788″]

Ta sljednica SKJ-u sa projugoslavenskim medijima od samog početka formiranja vlade prošlih izbora provodi kampanju i blokadu rada vlade na čelu sa domoljubnom koalicijom,a svesrdnu pomoć u tome daje joj taj truli Most.

Taj Most na čelu sa psihijatrom Božom Petrovom.U nedalekoj prošlosti vidio sam,a i hrvatski narod osjetio što su ti psihijatri u stanju učinit(Karadžić i Rašković).

Koliko je nas branitelja izranjavano i pobijeno provođenjem te psihoterapije?

Udbaškim metaodama,podmetanjima i lažima u tim medijima “Nacional”,lažima glavnog urednika Berislava Jelinića,a te metode su lagati,optužiti i presuditi.

Ne pipe taj Jelinić o aferama našmrkanog Milanovića,o vožnji helikopterom u Rijeku istoga.Ne piše o 100 milijardi novonastalog duga ostavljenog od crvene bagre.Ne pita se i ne piše taj Jelinić,a i VL,Jutarnji list,24 sata o aferi Krešimira Milanovića o otkupu zlata,o aferi HŽ Cargo Hajdaša Dončića o aferi Zmajlovića “towera”o aferi Ranka Ostojića i načelnikovom sinu PU-zagrebačke Sašu Burušiću(otac Goran Burušić)načelnik.

U toj aferi 50 ljudi da bi se spasio sin načelnika Saša Burušić završilo je u istražnom zatvoru Remetinec,ne piše taj Jelinić o toj aferi da su sudjelovale i pogodovale tadašanje moćnice iz DORH-a i Uskoka Željka Pokupec i Sineva Vukšić(protiv te dvije moćnice je Uskok krajem 2015.g pokrenuo istražnje radnje zbog pogodovanja Saši Burušiću).

To te projugoslovenske medije ne zanima,niti afera Vrdoljaka o 150 miliona kn dodjeljenih poslova od strana HEP bivšoj supruzi,isto tako ih ne zanima krađa pruge Sisak-Karlovac u dužini 100 km,a umješana gradonačelnica Siska i članovi poštenog SDP-a Kristina Ikić-Baniček.To je ta visoko podignuta ljestvica našmrkanog Milanovića.

Obećanje i izvršenje ti isti mediji provode pakao koji je najavio u izbornoj noći sekretar partije Milanović.

Smeta im HDZ,domoljubna koalicija,smeta im ministar Hasanbegović ma smeta im sve što nosi Hrvatski predznak.

Ta crvena banda organizira po Hrvatskoj razne prosvjede o kurikolarnoj reformi školstva,a u toj reformi Domovinski rat proziva se međunacionalnim sukobom gdje su valjda Hrvati sami po sebi pucali.

Taj komunistički šljam pod okriljem noći uvodi ćirilicu u Vukovar,crta svastiku na Poljudu pod okriljem noći oštećuje i oksrvnavljuje spomenik najčasnijim bojovnicima HOS-a u Splitu.

Što u zadnje vrijeme gledamo na HTV?Gledamo Maju Sever,Domagoja Novokmeta,Jasminu Popović koji u svoje emisije dovode goste najveće mrzitelje Hrvatske Mesića svjedoka protiv naših generala u Hagu Mesića tzv.ček majstora oca kćeri koja je u njegovom mandatu od Hrvatskog naroda dobila 100 miliona kuna za projekt Terme Zagreb,niti novca niti Termi Zagreb.

Gledamo na HTV Dražena Lalića koji bi najrađe iz abecede izbacio slovo H koliko ga mrzi.

U svemu ovome kako se nitko ne upita gdje su nestali proizvođači svega tog pakla (Ranko Ostojić, Zoran Pusić, Saša Leković, Urša Raukar, Teršelićka i Sarnavka), te ne vladine tzv civilne udruge a ima ih 500.

Ne pišu ti mediji o parazitima iz gonga i o milionima kuna dobivenih iz državnog proračuna.

Smeta im HDZ i domoljubna koalicija jer bliži se kraj suđenja Udbaškim ubojicama Perkoviću i Mustaću.

Smeta im Karamarko koji je najavio lustraciju.

Naša predsjednica gospođa Kolinda Grabar-Kitarović pospipa se pepelom, a taj HDZ i domoljubna skupa sa nama HRVI, braniteljima, hrvatskim narodom, katoličkom crkvom, dijasporom našim glasovima je dovedena na mjesto predsjednice.

Kako nam je vraćeno? PRoglasila anti-fašizam temeljem Hrvatske države, vratila nam svojim nedolaskom na naše najsvetije pobjede Bljesak, ne dolaskom odati počast 12 masakriranih policajaca u Borovom selu. To nam je hvala za naše glasove, to nam je hvala za bijele križeve i prolivenu krv Hrvatskog naroda i Hrvatske mladosti moja poruka: “Udbašijo, Crvena bando, projugoslavenski mediji, četnici i ostatci jugoslavena! Ne radite račun bez računa jer još uvijek nas ima koji smo za svoj dom i domovinu. Još uvijek tu su Hosovci, HRVI, branitelji, Hrvatski narod, katolička Crkva i domoljubna dijaspora. Ne igrajte se paklom jer satrat ćemo vas ognjem i mačem 1990.godina ste se uspjeli uvući u rupe, ali sada ste vani znamo vas. Četnici su bježali traktorima, a vi drugovi i svi nabrojani nećete uspjeti pobjeći ni avionom. Ne igrajte se našom prolivenom krvi, krvi prolivenom hrvatskog naroda i branitelja, ne dirate u temelje Hrvatske države, ne dirajte u HDZ i domoljubnu jer tko imalo voli svoj dom i domovinu stoji uz stranku dr.Franje Tuđmana. Nemojte nas vući van jer ako iziđemo tada vam lustracija ne gine. Ovom mojom porukom toj komunističkoj bagri i njenim satelitima nikada više nećete uspjeti doć na vlast u nikakvim izbornim prijevarama gdje bi provodili ideju ubojice Hrvata i Hrvatica ćosavog Tite. Nikada više nećete okovati Hrvatski narod već ćete položiti račune za zločine na Bleiburgu, Hodim jamama, križnim putevima. Sve to vas čeka.”

Znali smo obraniti svoj dom’90 ne naoružani, a znat ćemo i sada u tome nas neće spriječiti nikakvi truli mostovi niti mrzitelji Hrvatske države,a ideju dr.Franje Tuđmana o neovisnoj Hrvatskoj državi vjekovnog sna Hrvata o svojoj državi ostvarili smo izranjavani i naši poginuli branitelji. Poruka nikada ni po koju cijenu nećemo te izdati naš predsjedniče Franjo.

Nećemo izdati tvoju tvorevinu, stranku HDZ kad je bilo najteže rodio se HDZ.

Vjeran domu svom, Domovini Hrvatskom narodu i Bogu.

Zapovijednik Izv.diver. voda Ivo Vranić Buva, Sunja

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari