Connect with us

Vijesti

Nasred riječke tržnice ‘fizički napadnut’ Željko Jovanović

Objavljeno

on

Nekoliko članova riječke skupine građana “Pokret otpora” prosvjedovalo je u ponedjeljak ujutro  ispred prostorija gradskog HSU-a u vrijeme dolaska predstavnika Narodne koalicije, nakon čega ih je na kratki razgovor primio predsjednik SDP-a Zoran Milanović, a po završetku  jedan od prosvjednika nasrnuo na Željka Jovanovića gurajući ga rukama.

Milanović je prosvjednike koji su uzvikivali pogrdne poruke primio na kratki razgovor u prostorije riječkog HSU-a, a nakon toga je jedan od prosvjednika, aktivist Milivoj Antolović  nasrnuo na prvoga na listi u VIII. izbornoj  jedinici Željka Jovanovića gurajući ga rukama dok je  izlazio iz prostora. Reagirali su zaštitari koji su ga odvukli na stranu.

Mićo Antolović, napao je Jovanovića ispred, na ulici: vikao je za njim, a kad mu je Jovanović rekao: Mićo, smiri se, ne radi gluposti, pa zajedno smo išli u školu, znamo se, pa znaš da ako se itko borio protiv korupcije, da sam to bio ja, te mu pružio ruku i potapšao ga po ramenu, Antolović ga je gurnuo i nekoliko puta udario po ramenu, piše Novi List

Živce je izgubio i riječki gradonačelnik Obersnel:

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR