Nastavlja li Vučić Titovu politiku ucjena „lezi lebe da te jedem“!

1
VUČIĆ, LOŠA KOPIJA TITA!?

Iz svih izjava srpskih čelnika, koji su u Srbiji legalizirali četništvo upravo iz razloga kako bi mogli legalizirati sami sebe, kristalno jasno se može iščitati srpsko loše kopiranje Titove politike u vrijeme hladnog rata. Diktator Tito, na isti je način jednom nogom na zapadu, a drugom na istoku manipulirao ovim važnim geostrateškim područjem kupujući jeftine kredite koji su doveli do ekonomskog sloma diktatorske tvorevine Jugoslavije. Taj ekonomski slom doveo je do krvave srpske agresije na Hrvatsku s krajnjim ciljem ekonomski opljačkati Hrvatsku, a zauzimanjem cijelog Jadranskog mora geostrateški ovladati hrvatskim prostorom i nastaviti Titovu politiku ucjena „lezi lebe da te jedem“! Piše: Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com

Ako do sada svima nije bila dovoljno bistra  konačna strategija velikosrpske politike, nakon najnovijih verbalnih napada na Hrvatsku zbog blokade jednog pregovaračkog poglavlja, valjda je sada konačno jasno da su „kocke bačene“!? Zar sada nije potpuno razvidno zbog čega beogradski „baštovani“ i nadalje s punom pažnjom njeguju cvijeće u „kući cveča“, zar sada nije jasno zbog čega Beograd ljubomorno čuva Tita kao simbol politika propale Jugoslavije. Iz povijesnih dokumenata vidljivo je da je Tito u Srbiji poslije „Drugog svjetskog rata“ dao ubiti, bez suđenja, između 50 i 67 tisuća srpskih građana obilježivši  ih kao klasne neprijatelje naroda, a srpska politika o tome šuti i u sinergiji s hrvatskim titoistima i jugoslavenima u svim drugim republikama bivše Jugoslavije čuvaju Tita kao najsvetiju relikviju. Tito im je i nadalje simbol „divne Jugoslavije“, a postojanje bilo kakvog oblika buduće Jugoslavije, regiona ili pod unije u EU, jednostavno nije moguće bez Tita kao simbola i Titovih politika koje su vješto mešetarile i s Istokom i sa Zapadom. Vučić, Nikolić i Dačić upravo igraju tu partiju bleferskog pokera prijeteći Hrvatskoj i EU moćnom Rusijom, Turskom i nemoćnom Republikom srpskom. Na žalost tu i takvu politiku podupiru i unitarističke bošnjačke političke snage što se vidi iz monstruozni i seksističkih napada na našu Predsjednicu. U jedno, „užičko kolo“ uhvatili su se  zajedno s njima i mentalno komunističke snage u Hrvatskoj razvlačeći legitiman i zakonit HOS-ov pozdrav „Za dom spremni“ po „vasceloj regiji“ i međunarodnoj zajednici, proizvodeći fašizam i ustaštvo u Hrvatskoj na svakom „ćošku“, ne bili dokazali da Titov „antifašizam“  jedini ima pravo živjeti bez ikakvog povijesnog  i znanstvenog propitkivanja. Jer, dok ima ustaša i fašizma u Hrvatskoj, Tito je Bog.

Trovači Hrvatske, kvazi povjesničari tipa Goldstein, Jakovina, Klasić i mnogi drugi, potpomognuti trovačima u mainstream medijskom prostoru, grčevito se drže svojih povijesnih falsifikata, grčevito se drže svoje ništarijske povijesne mitomanije i žele nam reći kako je njihova jednoumna povijest prva i posljednja, kako su jedino oni donositelji pravih istina. Žele nam reći da mi bespogovorno moramo prihvatiti diktatorsku, jednoumnu povijest, diktatorsku zbog toga jer upravo im je diktator Tito diktirao tu povijest od slova do slova. Žele nam reći kako je čisto ustaštvo znanstveno propitkivati višestruko uvećan broj žrtava u Jasenovcu, kako je čisti nacizam i fašizam tražiti istinu o Bleiburgu i Hudim jamama, kako je čisti fašizam podizati blaženog Alojzija Stepinca na čast oltara.

Glede Jasenovca, pozivaju se na Tuđmanova istraživanja, na Žerjavićeva istraživanja koja se podudaraju s Tuđmanovim!? A prava je istina sljedeća! Da su kojim slučajem Tuđman i Žerjavić napisali istinu o Jasenovcu, a Tuđman je bez ikakve sumnje istinu znao, u ono vrijeme završili bi na vješalima ili na doživotnoj robiji. Tuđman je u svojim istraživanjima za deset puta smanjio mitološke žrtve Jasenovca, a danas nas „ugledni“ regionski političari i domaći veleizdajnici vraćaju ponovno na 700 000 mitomanskih žrtava genocidnog hrvatskog naroda. I mi ne smijemo biti uvrijeđeni, jer ako jesmo onda smo ustaše, a oni su do bola uvrijeđeni HOS-ovom pločom poginulim braniteljima. I baš je dobro što ta ploča stoji u Jasenovcu kako bi o Jasenovcu konačno otvorila znanstveno utemeljena rasprava bez obzira na rezultate koje bi ta rasprava iznjedrila. Hrvatski suverenisti, ako ih ima u vladajućim političkim strukturama, moraju znati da u takvoj civiliziranoj raspravi Hrvatske jednostavno ne može izgubiti.

Trovači Hrvatske  nam žele kazati kako bespogovorno jednom i zauvijek moramo prihvatiti njihove otrovne povijesne falsifikate, ili „povijesno smeće“ kako ga je jednom prigodom nazvao i sam Dušan Bilanđić, prihvatiti samo zbog toga, jer bi u protivnom njihov cjelokupan povijesni opus bio ni zašta drugo nego za potpaljivanje logorske vatre. Njihovi znanstveni radovi, doktorati, katedre, pretvorile bi su u pravo povijesno ruglo, a posljedica toga bilo bi neminovno micanje takovih likova iz javnog života i prostora. Naravno, protiv sam spaljivanja knjiga, lomača i kristalnih noći. Naprotiv, doći će vrijeme otvoriti muzej „povijesnih sramota“, neka novi hrvatski naraštaji vide kako se mitovima i manipulacijama može desetljećima, kulturocidno uništavati jedan cijeli narod pretvarajući ga u genocidni narod.

Bez tih povijesnih mitova beogradska velikosrpska politika nema opstanka i ugušit će se u svojoj mržnji na beogradskom pašaluku stiješnjena činjenicama i poražavajućim rezultatima svih izgubljenih osvajačkih ratova koje su proizveli na ovim prostorima. Srbi i Srbija, s obzirom da nikoga nikada nisu i ne će moći vojno poraziti, mogu ponovo biti veliki i jaki jedino u nekim novim jugoslavenskim „titoističkim“ okvirima i to dobiti za „zelenim stolom“ uz pomoć hrvatskih veleizdajnika. Upravo igraju tu igru novog beogradskog prijestolja!

Hrvatskoj i međunarodnoj zajednici, nakon zadnjih istupa srpskih čelnika, mora konačno biti kristalno jasno da Srbija nikada ne će pristati na ovaj političko-povijesni minimalizam pa makar bio i u EU okvirima. Ta borba za prepotentnu, geostrateški dominantnu Veliku Srbiju trajati će vječno kako je „vekovima“  i trajala. Zadatak Hrvatske politike je prvorazredan. Prepoznati te ugroze, prepoznati simbole na kojima počivaju sve hrvatske nedaće i zakonski do kosti ogoliti komunističku, diktatorsku politiku bivše Titove Jugoslavije, kako bi svim neprijateljima Hrvatske, unutra i vani, izbili jednom zauvijek ideološke temelje i platforme na kojima počivaju oni isti imperijalistički ciljevi kakvima smo svjedočili u krvavom Domovinskom ratu.

Ogoliti Titovu politiku do kosti, značilo bi srušiti sve mitove na kojima počiva veliko srpski politički ekspanzionizam, ogoliti Titovu diktatorsku politiku značilo bi osloboditi Hrvatsku mitoloških okova prošlosti!

Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com

facebook komentari

  • Tyrex Rex

    Inaće su Srbi poznati kao narod koji se okreće onome ko da dinar više. Pljuju po Zapadu, a kad im se što dodijeli onda ih ljube u bulju.