Connect with us

Kronika

‘Našu ćete djecu tući je li’ – U Bihaću migranti zvjerski pretučeni u osveti

Objavljeno

on

Ilustracija/arhiva

Na društvenim mrežama objavljen je video užasnog premlaćivanja migranata u Bihaću.

Portal Poskok koji je objavio ovu vijest piše kako neće prenijeti video zbog izuzetno uznemirujućih scena napada, kao i eksplicitnog rječnika i prijetnji – ukratko, video prikazuje više ljudi, vjerojatno bh. građani, kako su uz prijetnje na našem i engleskom jeziku brutalno tukli migrante rukama, nogama, pendrecima …

Sve je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama.

“8. februara dobili  smo prijavu u 14 i 20 minuta iz Doma zdravlja u Bihaću, koji su prijavili da se kod njih nalaze dva strana državljana koji imaju povrede. Radilo se o licima 17 i 26 godina iz Pakistana. Premješteni su u kantonalnu bolnicu gdje su im konstatovane teže tjelesne povrede. Naknadno je još jedna osoba, strani državljanin iz Pakistana, kojoj su također dijagnosticirane teške tjelesne ozljede “, rekao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Slobode je lišena jedna osoba bh. državljanin koji je rođen 1986. godine, iz Bihaća, koji je ispitan na okolnosti ovog događaja.

“Video se pojavio jučer.  Analizirat će se i poradit će se na identificiranju drugih ljudi. Prema do sada prikupljenim podacima, ovaj događaj povezan je s događajima od 7. veljače u 3 sata ujutro. Kada je došlo do tuče između pet bh. građana i najmanje 4 ili 5 migranata, u kojima je jedan državljanin BiH, 24-godišnjak, zadobio teške tjelesne ozljede ” , rekao je Siljdedić.

Iz policije su nam kazali da se u tijeku istražnih radnji došlo do činjenica da se možda radi o osveti za ono što se dogodilo par noći prije. Navodno su migranti pretukli djecu lokalnih Bišćana što se vidi i u samom videu u kojem jedan od napadača dok udara migranta govori “Našu ćete djecu tući je li

Istraga je u tijeku.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari