Connect with us

Šport

Navijači Dinama mogu na Maksimiru gledati utakmicu 1. pretkola LP protiv Valura

Objavljeno

on

Hrvatski nogometni prvak Dinamo, poštujući epidemiološke mjere Stožera civilne zaštite RH, odlučio je omogućiti dolazak navijačima na stadion Maksimir na utakmicu 1. pretkola Lige prvaka Dinamo – Valur, koja je na rasporedu 7. srpnja u 19 sati.

Uzvrat protiv islandskog Valura je 13. srpnja u Reykjaviku.

“Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve navijače bit će predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni, a zbog specifičnosti uvjeta prodaje ulaznice nisu dostupne u online prodaji, a radno vrijeme “Ticket pointa” (stadion Maksimir) bit će u utorak 6. srpnja od 9:00 do 21:00 sat, te u srijedu 7. srpnja od 9:00 do 19:45 sati”, objavljeno je u petak na internetskom portalu Dinama.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Valur su, kako je priopćeno, za tribina Sjever dolje 80 kn, za tribinu Sjever gore 80 kn, za tribinu Zapad gore 100 kn, a za tribinu Zapad dolje 120 kn.

Dinamo u priopćenju podsjeća da se prema odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 18. lipnja ove godine, sportska natjecanja i treninzi mogu održavati samo bez gledatelja, te da se iznimno, prema članku 5. iste odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Prođe li u 1. pretkolu islandski Valur, nogometaši Dinama će u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv ciparske Omonije, a drugo pretkolo je 20./21. i 27./28. srpnja.

Iz Dinama su poručili da zbog epidemioloških ograničenja i stanja pandemije neće biti prodaje godišnjih ulaznica u sezoni 2021/22. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari