Connect with us

Gluposti

NEBULOZE: Mesić u Kumrovcu: Borit ćemo se svim sredstvima protiv revizionista

Objavljeno

-

Borit ćemo se svim sredstvima protiv revizionista i predstavljanja gubitnika kao pobjednika a pobjednika gubitnicima! rekao je Stjepan Mesić u svom govoru na obilježavanju  ovogodišnjeg Dana mladosti danas u Kumrovcu.

U Titovo vrijeme puno se bolje živjelo, a posvađali su nas barabe koje Titu nisu bili ni do koljena – rekli su Ilić i Budimir.  „Pionirka“ Nina Demšar iz Dobove u Sloveniji, rekla je kako je ime Tito značilo slobodu i dostojanstvo svakog čovjeka. Dobrodošlicu su Titovim štovateljima zaželjeli načelnik Kumrovca Dragutin Ulama, te zamjenica zagorskog župana Jasna Petek.

Počasni predsjednik Saveza antifašista Hrvatske i Predsjednik Republike Hrvatske od 2000.-2010. tom prilikom je istaknuo kako je to istina koju treba prenositi generacijama koje dolaze. Osvrnuo se i na galopirajuću fašizaciju u Europi dodavši kako će Stari kontinent biti u problemu ukoliko to na vrijeme ne spozna i spriječi. Njegov govor često je bio prekidan aplauzima prisutnih, prenosi Večernji List

Na svečanom programu ispred rodne kuće Josipa Broza Tita ove godine se unatoč kiši okupilo par  tisuća ljudi iz svih kojima se na samom početku obratio Franjo Habulin, predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske koji je nazočnima govorio o značaju dana pobjede nad fašizmom i nacizmom. Tomislav Badovinac je u svom obraćanju rekao kako pobjeda nije bila hrvatska i jugoslavenska već europska i američka protiv fašizma i nacionalsocijalizma.

[ad id=”68099″]

Sve nazočne snimila je policija:

30fe350ad63c63a3be84ec45df679b0e

Sve nazočne snimila je policija:

5364727da1e20326955fdf954598f1d0

“Proturevizionisti”

Više na: Večernji List

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari