Connect with us

Reagiranja

Nebuloze zastupnika Vukšića (Video)

Objavljeno

on

Zašto pravna država i represivni aparat žmire na sve učestalije propagiranje fašizma, zapitao se saborski zastupnik Branko Vukšić na konferenciji za novinare, ustvrdivši kako je ideologija jako važna tema jer određuje i uvjetuje ekonomiju.

[ad id=”68099″]

Smatra kako će “udbaši” i s ljevice i desnice nametati ideološke teme i u predizbornoj kampanji jer, kaže, nisu riješili nijedan problem iz prošlosti.

Propagiranje nacizma s najviših političkih mjesta nije marginalna tema. Ako predsjednica reklamira koncert koji počinje sa ‘Za dom spremni’, to nije marginalna tema. Zbog čega onda mladi, plavokosi ljudi ne bi mislili da je koketiranje s fašizmom ‘in’?”, pita Vukšić.

Čak ni saborski imunitet ne može biti zaštita ovakvim kriminalnim izjavama političara. Na potezu sada mora biti predsjednik Hrvatskog sabora i očuvati dostojanstvo i dignitet hrvatskog saborskog zastupnika. Za utrku u predizbornoj kampanji moraju se poštovati kako pravila tako i zakoni, i niti saborski zastupnici poput ovoga, ili onog s flasterom na ustima ne smiju biti zaštićeni kada šire i pozivaju na govor mržnje.

Morate shvatiti da ne možete raditi što hoćete kako bi sačuvali saborske fotelje. Zar doista mislite gospodine Vukšiću kako ideologiju koju upravo vi pokušavate nametnuti nije hrvatski narod već prozreo ili to iz vas progovara samo jal jer niste plavokosi mladić.

Boju kose možete promijeniti, ali kratku pamet nažalost ne. Ili nam možda želite nametnuti crnu kosu i crnu bradu kako bi se uklopili u tkz. “antifašistički” vizualni identitet. Bez obzira na opcije, ovakvim načinom napada i blaćenja Predsjednice RH onih tri četiri glasa neće biti dovoljno kako bi zadržali poziciju s koje ćete i dalje moći vrijeđati hrvatski narod kojeg bi trebali zastupati. 

(PĐG/Kamenjar.com)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari