Pratite nas

Zanimljivosti

Nediljko Babić Gangster uspio zadovoljiti Žigine prohtjeve: Našao sam mu curu, seljanku iz Hercegovine

Objavljeno

na

Nediljko Babić Gangster, slavni hrvatski bračni posrednik, pohvalio se kako je legendarnom ‘umalo mladoženji’ iz realityja ‘Ljubav je na selu’ Žigi pronašao ženu!

[ad id=”93788″]

“Našao sam mu curu, seljanku iz Hercegovine. Samo treba otići s njom u Lučane. Žigo je rekao da će nas dočekati kraljevski i da će zbog buduće okrenuti janjca!  On samo želi da mu buduća rodi dijete. To mu je stalno na pameti jer silno želi potomke.

Rekao mi je da mu nađem jednu skromnu djevojku koja bi mu pričuvala ovce, nešto spremila po kući, očistila, ispeglala košulju i to je sve što mu treba…” – otkrio je Nediljko Babić Gangster, piše Slobodna Dalmacija.

Žigo nije jedini kojem Gangster traži ženu. Isto čini i za Bračanina Danka Bezmalinovića koji je bio lanjska zvijezda ‘Ljubavi na selu’, no kaže kako je on malo većih prohtjeva.

Danko, naime, iako ima 50 godina, želi ženu od 25 do 30 godina jer misli da je dovoljno što ima ovce i što je pravi kavalir s Brača.

“Želim ga prizemljiti. Rekao sam mu – nisi ti Kerum”, kazao je Gangster.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj

Zanimljivosti

Slavni njemački vratar Manuel Neuer s lokalnom ekipom zapjevao Thompsonovu pjesmu (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

Bayernov vratar Manuel Neuer godišnji odmor već godinama provodi u Hrvatskoj. Međutim, ove godine je posebno raspoložen.

Kako je strastveni ljubitelj bicikla tako je odvozio dionicu od Žrnovnice preko Sitnog, Dubrave, Gata, Omiša sve do Baške Vode, piše portal Dalmacija danas.

Jučer je boravio na plaži Priježba na otoku Šipanu, gdje se slikao s vaterpolskom kapicom s logom Bayerna i brojem 13 koju mu je dao naš proslavljeni vaterpolsko reprezentativac Nikša Dobud.

Neuer je i sa raspjevanom ekipom zapjevao pjesmu “Lijepa li si”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Zanimljivosti

Zanimljivo otkriće splitskih studenata: Eterično ulje smilja izaziva smrt kancerogenih stanica dojke

Objavljeno

na

Objavio

Radeći na projektu ‘Biokemija eteričnih ulja’ studenti studija diplomskog studija Biologije i kemije splitskog PMF-a, uočili su da eterično ulje smilja izaziva smrt kancerogenih stanica dojke, zbog čega su dobili rektorovu nagradu.

-Cilj ovog projekta bio je istražiti utjecaj eteričnog ulja mediteranskog bilja na zdrave i karcinogene humane stanice. Istraživanjem je uočeno da eterično ulje smilja izaziva smrt kancerogenih stanica dojke, što daje smjernice znanstvenicima za daljnja istraživanja. Iznimno sam sretan zbog ove nagrade te mi ona daje poticaj za suradnju na brojnim drugim projektima u budućnosti’, istaknuo je Marko Vučemilo u izjavi za portal Ferata.

Marku Vučemilu, dodijeljena je rektorova nagrada kao članu grupe studenata za uspjeh projekta ‘Biokemija eteričnih ulja’. Vučemilo je student 1. godine diplomskog studija Biologije i kemije nastavnički smjer. Zajedno s nekoliko kolega s PMF-a u akademskoj godini 2018/2019, započeo je suradnju sa studentima KTF-a na projektu pod nazivom Biokemija eteričnog ulja, za koju su dobili Posebnu Rektorovu nagradu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Oglasi

Komentari