Connect with us

Pregled

VIDEO: Nedjeljom u dva: Tomislav Čadež ‘razvalio’ Stankovića

Objavljeno

-

Kažu da vijest nije kad pas ugrize čovjeka, nego kad čovjek ugrize zeca. Tomislav je ‘ugrizao’ Aleksandra!

Mislili ste bit će dosadno danas u nedjeljom u 2? Gostuje ”neki” novinar i pjesnik Tomislav Čadež

[ad id=”68099″]

Kad ono, otkriće kakvo na HTV-u dugo niste vidjeli. Kažu da vijest nije kad pas ugrize čovjeka, nego kad čovjek ugrize zeca.

Tomislav Čadež ”ugrizao” je Acu Stankovića! Argumentima ga je potukao, a protunapadom isprovocirao, piše direktno.hr

Tema je, među ostalim, bio kontroverzni redatelj Oliver Frljić, na koga se Čadež obrušio zbog ”pornografske” upotrebe tragedije obitelji Zec.

Čadež je izjavio kako je Frljić na mjesto ravnatelja riječkog HNK postavljen po čistoj političkoj osnovi, ”iako se nikad nije bavio ničim sličnim”.

Odvila se i diskusija o ustaškom karakteru Domovinskog rata. Unatoč Stankovićevim nasrtajima, Čadež je uspio objasniti zašto Domovinski rat nije imao ustaški karakter.

Otkrio je Čadež i što zamjera Radi Šerbedžiji koji je početkom devedesetih otišao iz Hrvatske.

Stao je i u obranu branitelja u Savskoj.

”Grijeh Hrvatske je što se nije bavila braniteljima. Pa nije si Glogoški noge namjerno odrezao da bi imao plaću 24 tisuće kuna, kako bi neki voljeli”.

Čadež je iscrpno govorio i o bivšoj ministrici Zlatar-Violić i nasljedniku joj Šipušu.

”Sad je svejedno. I portir može biti ministar do kraja mandata”, rekao je.

Na trenutak je Čadež uspio poprilično unervoziti voditelja Stankovića, izjavom kako je Stanković svojedobno radio za HGK i Nadana Vidoševića. Bio je to protunapad, nakon što je Stanković Čadeža pozvao na red jer je ”državi dužan pola milijuna kuna poreza”.

”Nisam dužan toliko nego 100 tisuća, ostalo su kamate. Ne mora se, Stankoviću, novac uzimati ilegalno, ali pitanje je je li to moralno”, rekao je Čadež.

Za Zlatar Violić je rekao kako je primjer da intelektualci nisu dobri ministri. Pohvalio je njezin znanstveni kapacitet, što ne znači da zna s novcem. Optužio je voditelja Aleksandra Stankovića da je bio na ‘Vidoševićevoj’ platnoj listi, što je Stanković opovrgnuo. Osvrnuo se na predstavu ‘Aleksandra Zec’ riječkog HNK i Olivera Frljića te kazao kako je neprihvatljivo iskorištavanje imena mrtvog djeteta u političke svrhe – ubojstvo je osudio, ali je naglasio kako su ga počinili kriminalci te da ono nije posljedica politčkog djelovanja.

Cijelo gostovanje pogledajte u videu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari