Connect with us

Život

Ne(iz)mjerljivo čudo u Međugorju

Objavljeno

on

       Mnogi, a možda i većina, od današnjih katolika nije svijesna koliko je moćna molitva pred Bogom i njegovim svetima (zagovornicima), a osobito pred Djevicom Marijom Bogorodicom. A kad je riječ o Djevici Mariji, Majci Kristovoj, onda je je tu neizostavno molenje Gospine krunice ili ružarja, kako se kaže ovdje u južnoj Hrvatskoj odnosno Dalmaciji. Najvjerodostojnija i najljepša slika molitve  Gospina ružarja, za mene , je ova koju stavljam u prilogu:

A riječ odnosno slika je  koja prikazuje predsjednika biskupske konferencije Amerike, nadbiskupa Josepha Edwarda Kurtza koji na koljenima predvodi molitvu na pločniku ispred klinike za abortus u Louisvilleu zajedno s 300 molitelja i oduševila je svijet! I kod nas, u Hrvatskoj, ove  godine moli se uz tkz: “40 dana za život”, a inače je  svjetska miroljubiva molitvena inicijativa kojoj je glavni cilj presta-nak pobačaja. Ove godine organizirano se moli 20 hrvatskih gradova. Mnogi od molitelja, pred klini-kama u kojima se vrše abortusi, su presretni kad na prste od obje ruke mogu nabrojiti djecu spašenu od ubojstva abortusom. O kad bi znali da su njihove molitve pravi potoci koji se slijevaju u jednu rije-ku koja utječe u nebo pred Gospodara Neba i zemlje odnosno pred noge Kraljice Neba i zemlje onda bi lakše mogli povjerovati da se radi o desecima tisuća spašene djece od pomora u utrobama njihovih majki. Upravo, sasvim smjelo i odlučno vjerujući da je tome tako, podastirem jedan primjer kako se ti potoci molitava sabraše u Međugorje na Podbrdu. O kakve bujice, a ne samo potoci, bi potekli prema Nebu kad bi vidjeli primjer iz Louisvillea (slika nadbiskupaJ.E.Kurtza) u Zagrebu, ili da se to dogodilo za vrijeme „Hoda za život“ na 21. svibnja 2016. u tom našem gradu-metropoli da na čelu povorke stoji naš predsjednik HBK odnosno nadbiskup Želimir Puljić.

zivotBože mili; odnedavno svake godine naši nad/biskupi drže govore(uz mise naravno) za naše mrtve otprije 70 i više godina na Bleiburgu a za živu a nerođenu djecu, kojoj prijeti opasnost od abortusa ništa a možda i manje od toga kad je riječ ispred skupova kao što je ovaj pred klinikama ili u hodu za život od trga do trga u našoj metropoli iz ovog navedenog primjera. Reklo bi se: stado je bez pastira i lako je vukovima oduzimati malu djecu i njihove ubojice.

http://www.dnevno.hr/vjera/pro-life/pred-gospom-u-medugorju-40-godina-radio-abortuse-pa-na-podbrdu-suocen-s-grobljem-djecjih-leseva-940624

I neka netko od teologa ili iz Vatikana ustvrdi da ima i većih čuda danas u katoličkoj Crkvi, kao što su razna ozdravljenja, obraćenja ili već što? Pogledajmo i više puta ovu sliku koja prikazuje nadbiskupa E. J. Kurtza!

Nikola Bašić, Vis

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR