Connect with us

Istaknuto

Neka Mesić sam zaradi 600 tisuća kuna i otvori si svoj ured

Objavljeno

on

Zagrebački odvjetnik Zvonimir Hodak komentirao je za Direktno.hr ukidanje Mesićeva ureda i njegove izjave.

[ad id=”93788″]

Hodak smatra da je ukidanje Ureda više nego opravdano.

“Taj Ured je trebao biti za pravog hrvatskog predsjednika, za dr. Franju Tuđmana, a ne za čovjeka koji je u Haagu svjedočio protiv svoje zemlje i koji je umirovio pobjedničke hrvatske generale i kojem svaki čas ispada neki kostur iz ormara kao slučaj Patria, slučaj cementare u Našicama, slučaj čekova u Australiji, slučaj pjevanja Jure i Bobana”, rekao je Hodak.

Smatra da je narod zaslužio da Mesić ima Ured i da njihov novac odlazi na njegove, kako kaže, egzibicije, budući ga je isti taj narod dva puta izabrao za predsjednika RH.

“Iz Mesića izvire pravi kriptokomunistički, boljševički duh. To je sve hrvatski narod zaslužio jer su dva puta birali takvog predsjednika. Onda je on zaslužio taj ured. Ali da doživotno uživa beneficiju, da se skoro milijun kuna godišnje troši na njega i njegove egzibicije, putovanja po raznim Korejama, nema nikakvog smisla. Taj novac se može daleko korisnije iskoristiti za one kojima je taj novac potreban”, kazao je Hodak.

Očekuje puno oštrije rezove od Vlade.

“Bojim se da Hrvatska nema vladu koja će iskoristiti taj novac. Hrvatska vlada je odlučila čak skresati sve one koji svake godine i svaki mjesec primaju novac Vlade, a neprekidno govore i rade protiv nje i Hrvatske države. Sad vidim da od toga neće biti ništa, da će oni dobiti svoje novce, Vlada će podržati Vesnu Pusić. Osudili su NDH iako je ona u četiri godine napravila svašta i treba je osuditi ali ne osuđuju komunistički režim koji je 45 godina radio isto ono što je radio NDH. Zatvarao, ubijao bez suđenja, punio jame”, objasnio je Hodak.

Podsjetimo, premijer Orešković rekao je da će podržati Vesnu Pusić, dok je Tomislav Karamarko rekao da o tome nisu razgovarali.

Osudio je izjave Mesića kako je ukidanjem Ureda ušteđeno samo 600 tisuća kuna dok se ranije govorilo o milijunskim iznosima.

“Neka gospodin Mesić sam zaradi 600 tisuća kuna pa neka si otvori svoj ured. To je ušteda iz vaših i naših džepova. Kao i za nevladine udruge. Ako im se ukine ono što su do sada imale onda ćemo uštediti više od 14 milijardi kuna. Pa će opet reći da to nije nekakav novac. Samo se Pelješki most može napraviti i ništa drugo”, rekao je Hodak.

Hodak objašnjava kako Mesić nakon Odluke o ukidanju koja stupa na snagu 1. svibnja može biti samo u posjedu.

“U odnosu na druge elemente zadržavanja te vile u Grškovićevoj Vlada ga može najobičnijom ovrhom izbaciti van. Potreban je samo sudski ovršitelj i dva policajca, odnosno trebat će jedna policajka da ga se izvede van. Ali to je inaćenje.  Tipično boljševičko inaćenje da je to njegovo pravo. Zakoni se izglasaju i kasnije ukidaju novim glasovanjem ili dolaskom nove vlasti. Vlada mu ukida ono što mu je dodijelila i on može sjediti gore. Neće doći ni do kakvog izbacivanje, pustit će ga da gore živi sam sa sobom i sa svojom savješću. A to je dosta teško”, rekao je odvjetnik Zvonimir Hodak za portal Direktno.hr. 

Vlada ukinula Mesićev ured!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari