Connect with us

Vijesti

Nema samo Škoro slogan ‘Grad za sve nas’

Objavljeno

-

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro kandidat je te stranke za zagrebačkog gradonačelnika. Danas je predstavio svoju kampanju kojom će se voditi u nastojanju da zasjedne na tron Grada Zagreba.

”Grad za sve nas” slogan je koji će obilježiti njegovu borbu za gradonačelnika. No, s istim je sloganom prošle godine na tamošnje lokalne izbore izašla i lista grupe građana “Grad za sve nas” u Sremskoj Mitrovici, u Vojvodini.

Škorin moto je “Grad za sve nas”, uz obrise najpoznatije građevine grada Zagreba – katedrale. I to ne bi ni bila vijest da ne postoji udruga sa istim imenom i vrlo sličnim vizualom iz Srijemske Mitrovice, udruga građana “Grad za sve nas”, pišu 24sata.

Na njihovim službenim stranicama stoji da su udruga građana osnovana 5. ožujka 2020. godine s ciljem da poboljšaju život u Srijemskoj Mitrovici.

“Grupa građana je osnovana sa ciljem da zajednički pokrenemo i izgradimo grad za sve nas, da udruživanjem vratimo institucije građanima Srijemske Mitrovice i učinimo sve da po prvi put naš grad, poslije više desetljeća, dobije nezavisni, demokratski subjekt za novu političku eru, stvarnih odnosa građana i njihovih predstavnika”, stoji na njihovoj službenoj stranici.

”Slogan je nastao u stranci sukladno programu koji je Domovinski pokret pripremio za izbore u Zagrebu. Ne bavimo se googlanjem slogana po Srbiji”, izjavili su iz Domovinskog pokreta za dnevnik.hr.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari