Connect with us

Vijesti

Nema samo Škoro slogan ‘Grad za sve nas’

Objavljeno

on

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro kandidat je te stranke za zagrebačkog gradonačelnika. Danas je predstavio svoju kampanju kojom će se voditi u nastojanju da zasjedne na tron Grada Zagreba.

”Grad za sve nas” slogan je koji će obilježiti njegovu borbu za gradonačelnika. No, s istim je sloganom prošle godine na tamošnje lokalne izbore izašla i lista grupe građana “Grad za sve nas” u Sremskoj Mitrovici, u Vojvodini.

Škorin moto je “Grad za sve nas”, uz obrise najpoznatije građevine grada Zagreba – katedrale. I to ne bi ni bila vijest da ne postoji udruga sa istim imenom i vrlo sličnim vizualom iz Srijemske Mitrovice, udruga građana “Grad za sve nas”, pišu 24sata.

Na njihovim službenim stranicama stoji da su udruga građana osnovana 5. ožujka 2020. godine s ciljem da poboljšaju život u Srijemskoj Mitrovici.

“Grupa građana je osnovana sa ciljem da zajednički pokrenemo i izgradimo grad za sve nas, da udruživanjem vratimo institucije građanima Srijemske Mitrovice i učinimo sve da po prvi put naš grad, poslije više desetljeća, dobije nezavisni, demokratski subjekt za novu političku eru, stvarnih odnosa građana i njihovih predstavnika”, stoji na njihovoj službenoj stranici.

”Slogan je nastao u stranci sukladno programu koji je Domovinski pokret pripremio za izbore u Zagrebu. Ne bavimo se googlanjem slogana po Srbiji”, izjavili su iz Domovinskog pokreta za dnevnik.hr.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari