Connect with us

Nemamo program, ali imamo pretplatu!

Published

on

Tako to radi HRT – Hoćete, nećete platite za “mačka u vreći”

Tko kaže da Hrvatska radiotelevizija (HRT) ne skrbi o svojim pretplatnicima?

opomena hrt

Istina, imaju relativno loš program, poglavito kad su u pitanju hrvatski branitelji, kojima posvećuju čak manje prostora nego domaćim i inim životinjama, ali za to imaju iznimno dobru odvjetničku službu, koja brine čak i o tome da pretplatnici, po sili zakona, nemaju dodatnih problema u vezi plaćanja. Humano, nema što!

Tako ako ste kojim slučajem zaboravili ili niste imali novaca da im podmirite silom nametnu mjesečnu zakonsku naknadu od čak 80 kuna (za što, za ono što prikazuju u informativnim emisijama, koje bi trebali preimenovati u epp-“crvenim barunima”!) oni vam odmah, ali odmah pošalju opomenu, uz upozorenje da ukoliko im u 14 dana ne platite traženi iznos, imat ćete problema s njihovim odvjetničkim društvom, koje će izvršiti ovrhu, i to, kako smo rekli, za ni manje ni više nego 80 kuna. A da znate što vas u tom slučaju čeka, svojim dobrim i dragim pretplatnicima, koji moraju plaćati nešto što im, kako jedan branitelj reče, doslovce se “gadi”, oni vam uz opomenu šalji i troškove ovršnog postupka za – 80 kuna.

A to znači, da skratimo priču, da ukoliko na vrijeme ne podmirite nametnuti zakonski trošak (za što, za ovakav program Hrvatske televizije, gdje voditelj nedjeljnog Dnevnika izgleda i govori kao da je “ispao” iz “putinove” škole?) onda ćete umjesto 80, platiti čak 918 kuna, bez troškova naknade za prisilnu naplatu, troškova poštarine te zatezne kamate do dana naplate! A sve te i druge  troškove, dragi gledatelji Hrvatske radiotelevizije, možete izbjeći, samo ako na vrijeme platite pretplatu!

opomenadva

Humano da humanije ne može biti.

A koliko ti koji mjesečno plaćaju 80 kuna za ovakav program Hrvatske radiotelevizije mogu utjecati na kvalitetu emitiranja emisija, odstranjivanje “putinovih” voditelja, glupe tv i ine priloge, manekenke koje komentiraju nogomet, jednom riječju na slab i nedopadljiv program? Tim prije što HRT od svojih gledatelja svake godine naplaćuje možda i milijardu kuna, (a imaju i ogromnu zaradu od propagandnog programa), nitko tim gledateljima ne dostavlja na kućnu adresu na koji su način potrošeni njihovih čak 960 kuna godišnje?

Takav zakon ne postoji.

Dakle, da pojednostavimo, ako odete u prodavaonicu i kupite robu za 80 kuna vi znate što ste kupili. A ako HRT-u platite mjesečno 80, odnosno godišnje 960 kuna – što ste kupili?

Mačka u vreći!

Sve po (hrvatskom) zakonu!

E, moji branitelji, za što ste vi dali svoju krv i svoje živote?

Mladen Pavković

kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari