Connect with us

Komentar

Nenad Bakić: ‘Čini se da HZJZ pokušava ovo prikriti’

Objavljeno

-

Većina hospitaliziranih su sada cijepljeni, što HZJZ, čini se, pokušava prikriti
HZJZ je jučer objavio novo neko kvazi-izvješće iz kojega je jasno da su većina hospitaliziranih cijepljeni.

Uz poslovičnu nepismenost (numeričku, društvenu, javnozdravstvenu, jezičnu…) i šlamperaj ipak se mogu razaznati podaci.
Pogledajmo najprije zašto se čini da prikrivaju podatke:

– Temeljno nacionalno izvješće u najvećoj krizi od Domovinskog rata oni su naprosto prestali davati, zadnje tjedno je 26.12.2021. Baš nevjerojatno
– U zadnjem su napravili svjetsku inovaciju, udjel cijepljnih u umrlima i bolesnima su prikazali kao grafikon-pita, bez brojeva (?!)

– Ove neke zamjenske, paralelne, objavljuju tako da novim pregaze staro (!), apsolutno nevejerojatna praksa, ovo je također globalna inovacija
– Laži o tome da ‘necijepljeni šire 20 puta više od cijepljenih’ (koje su pokupili s nekog australkog ‘portala’ i proglasili ‘znanošću’, u svrhu održavanja fetiša propusnica u bolnicama. Valjda još samo najveće budale i fanatici propusnica misle da cijepljeni ne šire zarazu, ali eto zbog stava HZJZ se ne testiraju cijepljeni liječnici i sestre, što očito dovodi do puno smrti u bolnicama

– Pakiranje podataka u ovom sramotnom kvazi-izvješću po 2 tjedna i nazivajući to ‘tjedno’
– … (ima još puno, da ne gnjavim, pogledajte neke stvari u komentarima).

Ipak, neki od nas spremaju starija izvješća koja oni prikrivaju tako da preko njih prelijepe novo (a i postoje arhive) i prikazujem zadnja 3.
Uočite da su oni po dva tjedna, iako piše da je tjedno. Pri tome se jedan tjedan preklapa. Uočite da je udjel necijepljenih u zadnjem oko 51,6% (nastranu to što nepismeno iskazuju na 4. značajno mjesto), u onom prije oko 55,7%, a onom još prije oko 59,7%.

To je moguće jedino ako je za baš zadnjih 7 dana izjvešća udjel necijepljenih manji od 50% (nešto se ‘umiješa’ što smanji prosjek s oko 56% na oko 52%, a jedan tjedan se preklapa, a udjeli po tjednima su sve manji).

Koji su razlozi ovoga? Naravno, veliko kašnjenje 3. doze. Iako je vrlo upitno što znači beskonačno cijepljenje na koje nas pandemijski marketingaši pokušavaju pripremiti (neće im proći), jasno je da je je starije (koji su velika većina hospilitaliziranih) treća doza bila vrlo važna za ovu zimu, dok nas omikron ne imunizira. Time ispada da HZJZ prikrivanjem podataka u stvari želi prikriti nesposobsnost da isporuči treću dozu, a prije toga uopće i cijepi više starijih, što je glavni uzrok tako puno smrti (uz proboje u bolnice).

Ovo ujedno pokazuje da NIKAKVE MJERE više ne mogu pomoći, pogotovo ne propusnice. Jedino je važno (bilo i je) cijepiti starije, a to se ne postiže vođenjem sulude kampanje za cijepljenje djece, razvlačenjem izlizanih influensera kao Trampuž, Čičin-Šain … koji zastrašuju i uopće pozicioniranjem cijele kampanje kao ‘Misli na druge’. Suludo.

Sada je cijela država TAOC HZJZ jer se ne ukidaju sve mjere, jer još ima dosta umrlih, a tu se nažalost ne može više puno napraviti jer će omikron dohvatiti svakoga, komentirao je Nenad Bakić na facebooku.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnenad.bakic%2Fposts%2F10159638409304556&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”679″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari