Connect with us

Komentar

Nenad Bakić: Kako su oštromjeraši priznali poraz

Objavljeno

-

Evo jedan post koji objašnjava puno toga: kako su oštromjeraši priznali poraz

Nema nikakve sumnje da je Rudan bio gospodar života i smrti i kreator brutalnog lockdowna u prvom valu, s najstrožim mjerema u EU – sjećate se, zar ne? Štoviše, i ambicije o GPS praćanju, izlasku iz stana po kućnom broju itd.

No, u njegovim izjavama gdje me slavi kao svog učitelja, možete vidjeti i zašto je nastala uzbuna u kokošinjcu kad sam se uključio u analizu pandemije – s pravom. Vlada je prihvatila naše argumente i od jeseni je u 2. i 3. valu Hrvatska imala NAJSLABIJE MJERE U EU.

Kako je reagirala Rudanova sljedba znanstvenika oštromjeraša, od bnjegova Sancho Panze Štagljara, do Malog Rudana koji je neko vrijeme bio glavni ideolog nakon što je Pravi Rudan pustio Povjetarac? Budući da su bili potpuno nekompetentni proizvesti ikakve analize, o epidemiološkim modelima da i ne govorimo (moj je bio jedini, vrlo točan u predviđanju valova i pomogao da ne odemo opet u lockdown), to nisu mogli podnijeti i okrenuli su se vrijeđanju, klevetanju, huškanju i hajkama. Time su u stvari samo dokazali koliko su nekompetentni za svaku znanstvenu raspravu, a ovo je bilo vrlo jasno priznanje poraza jer ovakvim ‘argumentima’ neki ljudi pristupaju samo u porazu.

To je u stvari koliko znam i jedini takav slučaj da je toliko mržnje i organiziranog progona bez zadrške usmjereno prema realistima (u ovom slučaju Gordan Lauc i ja), no to je zato jer su jedino kod nas u cijeloj EU (i cijelom Zapadu) realisti pobijedili i nisu iz zgazili i isključili…

Pogledajte samo taj diskurs Malog Rudana… toliko ga je sve to boljelo da je pregazio i ono što nam je tumačio o Norvežanima. Slično i Štgljar, Đikić, Čičin … glavna stvar u njihovim diskusijama (osim tragikomičnih projekcija, ‘modela’ i zahtjeva) je vrijeđanje…

Nenad Bakić/facebook

Lauc: O ovome sam jučer pisao, no cenzori su to sakrili od većine ljudi

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari