Connect with us

Komentar

Nenad Bakić: Ne zaboravite da se donedavno njih zvalo ‘izbjeglice’

Objavljeno

-

Migranti

Molim da mi oni koji se bolje razumiju u ovu osjetljivu temu, a jednu od najvažnijih za našu budućnost i budućnost naše djece, objasne:
1. Da li se useljavanje milijuna imigranata u EU, većinom ilegalnih, čega smo i mi žrtve, događa tek tako ‘što je – tu je’, ili se radi o nekoj sustavnoj politici EU?

2. Ako se radi o sustavnoj politici, je li ona kako demokratski donesena, ili je neformalna i prikrivena odluka centara moći?

Osobno sam zbunjen funkcioniranjem demokracije u EU nakon što smo saznali da najveća financijska nabavka EU u najvećoj krizi od osnivanja EU nije donesena demokratski nego je praktički nesmjenjiva čelnica EU to izdogovarala SMS-ovima koji su kasnije ‘izgubljeni’ i mi ostali s 11 doza po stanovniku – samo ono što je nabavljeno do kraja 2021. za upotrebu do ove godine (tko zna koliko je još ‘osigurano’).

Ne zaboravite da se donedavno njih zvalo ‘izbjeglice’, pa ako ste donedavno govorili da se radi o migrantima, a ne ‘izbjeglicama’, bili ste etiketirani kao ‘nehumani’, ‘ravnozemljaš’ i ‘desničar’.

Također, što mislite je li moguće da su neke stvari potpuno očite, a da mnogi pred time zatvaraju oči, kao o ‘efikasnosti’ krpa ispod nosa za zaštitu od respiratornog virusa, ‘efektivnosti’ primitivnog, barbarskog, lockdowna ili fetišiziranju mRNA cjepiva – iako je svima sve jasno – ni koronaši nisu na 4. dozi, a dionica Pfizera je pala na razine debelo ispod one prije pandemije, dok su ostale dionice u prosjeku narasle 40%, iako su oni ostvarili najveće dobiti u povijesti farma industrije – car je gol?!

Nenad Bakić/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas