Connect with us

Komentar

Nenad Bakić: Opa opa opa … Portugal je tako vruća tema da se oko njega ne smiju ni postavljati pitanja!

Objavljeno

-

Opa opa opa … Portugal je tako vruća tema da se oko njega ne smiju ni postavljati pitanja!

Fact-checkeri su označili kao ‘nedostaje kontekst’ moju objavu u kojoj samo PITAM zašto u tom trenutku Portugal ima 10 puta više smrti te, naravno bijući nepismeni, ne vide da nije isto tada kao i sada (kad je valjda manje) tvrde da je bilo ‘samo 5’ iako je u stvari imao oko 14 (u trenutku objave je 7d prosjek za Portugal 5,52, a Hrvatsku 0,42).

Malo se slabije snalaze u datumima, odnosno po njihovoj ‘logici’ svaka objava svakog na svijetu je pogrešna jer ako se čekira kasnije, podaci više ne vrijede na taj dan. Neobranjiva greška Faktografa! No i inače znamo da malom Perici i njegovoj družbi malo lošije ide matematika, pa nije čudo da ne znaju dijeliti i gledati datume. Tako je mali Perica tvrdio da je potpuno moguće da će ‘necijepljena djeca popuniti odjele intenzivne’ i označavao lažnima objave koje to samo propituju.

Ako vam ovo nije dokaz da je u oštromjeraškim krugovima jako velika nervoza oko Portugala, i da treba i dalje pisati i pisati, ne znam što je. Najbolje je što je Hrvatska jedina zemlja EU u kojoj fact-checkeri označavaju objave ljudi koji podržavaju službenu kovid politiku, a potiče i brani strance-lažove koji rade protiv naše države i naroda. To vam jasno pokazuje tko vuče konce i da je ovo globalna priča.

Zanimljivo je da je isto pitanje pet dana kasnije postavio glavni njemački oštromjeraš Drosten (u komentaru) – baš me zanima hoće li njega čekirati?

Nenad Bakić/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari