Connect with us

Komentar

Nenad Bakić: Socijalizam ubija

Objavljeno

-

Uz najave o osnivanju odbora za istraživanje pandemije, dobro je pogledati ovo.

The Lancet je prije mjesec dana objavio veliko istraživanje (globalno najveće do sada) o višku smrtnosti od Covida. Analizirao sam podatke, svakako pogledajte analizu na linku.

U pandemiji je Hrvatska prošla vrlo dobro, s obzirom da je u pandemiju ušla kao druga najsiromašnija, i najdeblja, nacija EU. Začudno dobro s obzirom na starne objektivne pozicije – od nas su u našoj grupi bolje jedino daleko bogatije i zdravije Estonija i Slovenija. A to je zato jer je odustala od lockdowna (iako su potvrde ubile puno ljudi), kao jedina zemlja u EU.

Upravo zato je kod nas i bila najveća medijska ofenziva pandemijskog marketinga u EU, bazirana na lažima i zastrašivanju, kao i pokušajima difamacija protivnika (Gordana Lauca i mene), a nisu nam mogli ništa i to ih je razjarljivalo. Naročito su bili bijesni jer su ih Hrvati prozreli i skoro nitko nje cijepio djecu.

Zanimljivo je ovdje da su visoku smrtnost imale upravo ex-socijalističke zemlje.
Još zanimljivije je da su lockdowneri u skoro 100% bili ‘lijevi’ znanstvenici, a paradoks je da upravo jugonostalgičarski znanstvenici ‘mrzitelji kapitalizma’ s naših glavnih znanstvenih institucija (čiju plaću mi financiramo) zanemaruju ove znanstvene podatke i i dalje dezinformiraju javnost da je Hrvatska imala ‘najveću smrtnost’. Istina boli. A istina je
– socijalizam ubija
– Hrvatska je kao ex-socijalistička zemlja imala priličnu veliku smrtnost, ali relativno malu s obzirom na startne pozicije

Nenad Bakić/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas