Connect with us

Komentar

Nenad Bakić: Tko i zašto gura WHO ugovor?

Objavljeno

-

Tko i zašto gura WHO ugovor?

Političari na vlasti u skoro svim državama su jako zainteresirani jer ‘postupanje po algoritmu’ ih odriče odgovornosti i pritiska javnosti. Ne trebaju im ti rizici u kriznim situacijama. Sjetite se kako se kod nas usvajajaju nova pravila za vozače. Da ih Vlada predloži, bile bi buna – a ovako, ‘došlo iz Brisela’, što ćeš.

Mislite li da će ekipa poput Ursule napraviti nešto super za narod, ako bi ju to koštalo pozicije, ili će napraviti nešto jako loše za narod ako je to dobro za nju? Gdje su SMS-ovi? Vjerujete li joj oko Ukrajine i zelene energije?

Zatim su tu koronaši s grižnjom savjesti zbog nasilja nad drugima, ali mislim i cjepiva. Ti agresivni koronaši sumnjaju u sebe jer skoro nitko od njih nije uzeo više od 2-3 doze.

Koliko sumnjaju pokazuje i da se nitko nije usudio pitati svog glavnog vođu Rudana kako to da se nije cijepio do svibnja 2021. (a onda lako moguće i nikada, pogotovo jer se nikad javno ne pohvali, kako to kad se skoro svi koronaši pohvale, a glavni ne – pa morao bi motivirati sljedbu?). Najveći svećenik te iznevjeri, a ti dobar vojnik – osjećaš se malo glupo?!.

Jer ako se sad WHO proglasi vrhunskim autoritetom, to bi im nekako značilo da su i oko korone ‘bili u pravu’.

Nitko od njih neće spomenuti da je Bill Gates (kroz Zakladu BMG) drugi najveći financijer WHO (nakon SAD) i ima neproporcionalni utjecaj, koji bez svake sumnje i ostvaruje jer Mesija misli da zna sve o svemu i u sve se agresivno petlja (epidemiologija i radikalne društvene intervencije vezane uz nju, klima, pr**ž krava, nuklearne elektrane, neplodni komarci, zasjenjivanje Sunca aerosolom…). Sigurno ima veći utjecaj od komunista Tedrosa.

Ne zaboravimo da je Gates u suradnji s WHO bio glavni da se gobalno nabije lockdown, a onda kazao ‘tada nismo znali da je kao gripa, male smrtnosti, opasan uglavnom za starije’ (link u komentaru).

Kaže članak u komentaru:

“According to Lee, the scale of the Foundation’s funding “dwarfs most governments and other donors, giving it a much louder voice in so many key global health circles including WHO”.”

Nije naravno problem što Gates ima samo SSS i očito mu fali kritičkog razmišljanja. Slično kao i Petar Vidov, SSS, propali student kroatistike i propali napadač na taksista zbog slike Gotovine i krunice (pa ga taksist sredio) koji si je umislio da je tako dobar epidemiolog da je postao glavni epidemiolog najznačajnije komunikacijske platforme u RH pa cenzurirao ljude i proglašavao koja je znanost ‘točna’ a koja ne. Nego je problem što kao takav se usudiš radikalno utjecati na živote cijele Zemlje, uništavajući sudbine mnoge djece u Africi, gurajući ih u glad itd.

Jako je zanimljivo kako koronaši, uglavnom ljevičari, podržavaju WHO praktički pod kontrolom Gatesa. Iako je formalni vođa komunist Tedros…

Nenad Bakić/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas