Connect with us

Komentar

Nenad Bakić: Zapad je (relativno) najslabiji od 2. sv rata. Rusija i Kina to vide

Objavljeno

-

Zapad se oslabio provođenjem totalitarnih, subverzivnih, uništavajućih ‘epidemijskih’ politika (a beskorisnih, ili štetnih za kontrolu epidemije) uvezenih propagandom iz Kine, uz pomoć domaćih korisnih idiota ili naprosto ljudi i institucija pod kineskim utjecajem (WHO, Gates, RKI, Imperial College, razni ‘Rudani’, ‘Nindže’ i ‘Čičini’).

Pokazalo se da političke ekipe na vlasti, uz pomoć medija i njihovih asseta znanstvenika (žetončića) mogu sve, protiv naroda, i još uvjeriti narod da je to dobro za njega. Cenzori na društvenim mrežama (faktčekeri) su bili jako važni – primjerice, vidjeli ste da naš monopolni nije nikad čekirao oštromjeraše (prvi puta sad Đikića, kad je prestao zagovarati ‘mjere’. Razara se društveno tkivo. Zapad je (relativno) najslabiji od 2. sv rata. Rusija i Kina to vide.

Pokazalo se da elite mogu ići tako daleko da prodaju priču da ‘zbog Grete’ gase nuklearke i nepripremljeni ulazimo u zelenu tranziciju, u dok je potrošnja CO2 u Kini eksplodirala, naročito zbog pandemije i sada je 4 puta veća nego EU.

Bill Gates kaže da će se odreći hamburgera (jer ‘svi smo u tome zajedno’, kao i u pandemiji), ali neće ljetovanja na 100-metarskoj jahti, no neuki kmetovi i krezubi ravnozemljaši moraju napraviti sve da smanje potrošnju (iako bi jedna globalna akcija sa solarkama u Africi i dobrom mrežom bila puno jeftinija – zašto je nema?).

Cijene energenata divljaju i Rusija dobiva veliku moć. Putin i Xi se izruguju Zapadu.
Da ste Putin, što biste napravili? Što će sutra biti s Tajvanom?

Nenad Bakić/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari