Pratite nas

Komentar

Nenadmašan Milanovićev biser o Kolindi i Škori

Objavljeno

na

Od mnoštva dosadašnjih bisera Zorana Milanovića teško bi se ijedan mogao mjeriti s najnovijim na Facebooku.

Dakle, razgnjevio se na svoje protukandidate Kolindu i Škoru jer ništa ne bi postigli “da nije bilo HDZ-a” bez kojeg “karijerno ne postoje” i koji “zemljom drma već 25 godina”, a i sada su “to kandidati jedne stranke koji se pokušavaju predstaviti kao neovisni ljudi”.

Prvo, za to što HDZ “zemljom drma već 25 godina” zaslužni su birači, a nije kriv HDZ. I drugo, Zoran Milanović ne bi bio predsjednik Vlade da nije bio član SDP-a, a i kandidira se za predsjednika države kao član te stranke.

Osim toga, upravo je Milanović bio poznat po stranačkom diktatu kojim je vodio kadrovsku politiku, kao i Račan. Njih dvojica su “zemljom drmali” ukupno samo osam godina, a da je i to previše, opet su pokazali – birači.

I u tih osam godina postavili su svoje Kolinde i Škore koji “drmaju” Hrvatskom i u medijima, i u diplomaciji, i u policiji i drugdje, pa tako, na primjer, gotovo pola članstva Ustavnog suda čine bivši SDP-ovi političari, među njima i oni koji su bili ruglo u Saboru i javnosti. Kad je na vlasti, nitko tako kao SDP ne čini Hrvatsku ovisnom o “neovisnom” Milanoviću i drugovima.

Milan Ivkošić/VL

 

Dujmović: Milanović je izvalio glupost koju će biti teško nadvisiti

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari